Kies voor een duurzame vloer, kies voor Marmoleum
Verkrijgbaar als verlijmde vloer en in klik-variant, in vele prachtige kleuren


Vloeren van Marmoleum zijn duurzaam in alle opzichten.


Al vele jaren is Marmoleum een populaire vloer voor woningen en projecten.


Marmoleum

Tegenwoordig is Marmoleum niet alleen verkrijgbaar in een verlijmde variant, maar ook in een klik-variant.
Op deze pagina vindt u basis informatie over Marmoleum. Wanneer u interesse heeft in een Marmoleum vloer, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hier kunnen onze specialisten u goed informeren over de verschillende mogelijkheden. Klik hier om een afspraak te maken.
Marmoleum

Marmoleum collectie


Marmoleum is een zeer duurzame en natuurlijke vloer. Tevens een zeer sterke en onderhoudsvriendelijke vloer met de garantie op jaren lang woonplezier. Marmoleum, ook wel linoleum genoemd, is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, patronen, structuren en kleuren.


Onderstaand vindt u de kleuren uit de Marmoleum-klik-collectie. Om de kleuren van de verlijmde variant te bekijken en om de kleuren van de klik vloeren in het echt te bewonderen nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan Woonmode.

Vertrouwd vakwerk door Woonmode


Bij Woonmode zijn we gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van Marmoleum vloeren. Of het nu gaat om verlijmde Marmoleum vloeren, inclusief egaliseren of de klik variant.


Reeds sinds 1985 is Woonmode erkend Marmoleum specialist en een CBW erkende woninginrichter, een waarborg voor deskundig advies, goede service en professioneel vakwerk.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken