Marmoleum - Marmoleum is beschikbaar in honderden verschillende soorten

Marmoleum is beschikbaar in honderden verschillende soorten
Kom langs in onze woonwinkel in Rijswijk


Vloeren van marmoleum zijn krachtig en goed bestand tegen slijtage.


Marmoleum is daardoor zeer goed bestand tegen stootschade, drukpunten en algemene schade.


Marmoleum

Wanneer u voor marmoleum kiest is het belangrijk om eerst over de functie van een ruimte na te denken.
Daarna kunt u nadenken over het soort marmoleum dat binnen deze ruimte past. Onze adviseurs van Woonmode helpen u hier graag mee! Breng een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen.
Marmoleum

Marmoleum collectie


Marmoleum is beschikbaar in honderden verschillende soorten en past daardoor bij ieder interieur. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende diktes, structuren en kleuren.


Wilt u de verschillende soorten marmoleum van dichtbij komen bekijken? Dan nodigen wij van harte uit in onze showroom in Rijswijk.

Marmoleum en Woonmode


Bij Woonmode zijn we gespecialiseerd in de laatste woontrends en van alles op de hoogte dat met vloeren te maken heeft. Woonmode heeft een breed assortiment aan vloeren als marmoleum.


Doordat wij erkend dealer zijn van populaire merken is het mogelijk om een variatie van materialen en ontwerpen te laten zien. U kunt bij Woonmode profiteren van verschillende garantie.:

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
ACTIES

Inloggen

Wachtwoord vergeten?