Marmoleum - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Marmoleum en Woonmode


Bij Woonmode zijn we gespecialiseerd in de laatste woontrends en van alles op de hoogte dat met vloeren te maken heeft. Woonmode heeft een breed assortiment aan vloeren als marmoleum.
Doordat wij erkend dealer zijn van populaire merken is het mogelijk om een variatie van materialen en ontwerpen te laten zien. U kunt bij Woonmode profiteren van de volgende garanties:
Deskundig advies
Woonmode is al sinds 1985 bezig met alles dat met vloeren te maken heeft. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd en hebben wij tal van verschillende merken voorbij zien komen.
Door deze brede insteek is het mogelijk geweest om ons als specialist op te stellen. Naar aanleiding van uw behoeftes, budget en situatie kunnen wij u altijd van het juiste advies voorzien.
Plaatsing door vakmensen
Ons marmoleum en andere vloeren worden geplaatst door ervaren vakmensen. Zo weet u zeker dat plaatsing professioneel en op de juiste manier plaatsvindt.
Nadat uw vloer is ingemeten kan het marmoleum direct geplaatst worden. Wij kunnen uw oude vloer desgewenst verwijderen en eventueel ook uw meubels verplaatsen.
Marmoleum in iedere prijsklasse
Marmoleum is scherp geprijsd en daardoor voor iedereen betaalbaar.
Woonmode kiest er als woonwinkel voor zich zowel te focussen op populaire A-merken als betaalbare alternatieven.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken