Renovlies is de ideale wandafwerking voor iedere woning
De uitstraling van een gestucte wand met de voordelen van vliesbehang


Woonmode is u graag van dienst voor het vakkundig aanbrengen van renovlies


Onze vakmensen staan garant voor professioneel vakwerkTegenwoordig is renovlies behang een heel populaire wandafwerking. Zo geeft renovlies de uitstraling een een gestucte wand met de voordelen van vliesbehang, zoals stootvast en krasvast, brandvertragend en akoestisch dempend.
Daarbij voorkomt renovlies behang scheuren, zoals je dit vaak ziet bij stucwerk. Daarom is renovlies zeker in nieuwbouwwoningen een mooie en duurzame wandafwerking.
Vliesbehang

Vliesbehang


Vliesbehang maakt behangen dus een stuk eenvoudiger, het wordt niet voor niks ook wel snelbehang genoemd. Daarnaast kenmerkt dit behang zich door de volgende eigenschappen:


- Krimpt niet na het lijmen
- Vertoont geen lijm vlekken of bubbeltjes
- Is overschilderbaar
- Eenvoudig te verwijderen
Vlies behang is eenvoudig te verwijderen, omdat dit er droog afgehaald kan worden. U verwijdert dit baan voor baan, zonder stoom te gebruiken. Hierdoor loopt uw behangen wand ook minder risico om beschadigd te raken. Dus mocht u uw behang willen vervangen, dan is dit binnen no time gebeurd!

Inspiratie opdoen voor uw behang


De verschillende motieven en kleuren maken kiezen niet gemakkelijk. Wanneer u naar behang zoekt is het dan ook belangrijk eerst voldoende inspiratie op te doen. Zo krijgt u een gevoel bij het soort behang dat u het best past.


Na verloop van tijd ervaart u dat bepaalde motieven en kleuren bij uw woninginrichting passen en lukt het om een keuze te maken. Lukt het u niet om de juiste combinaties te maken? Dan staan onze deskundige adviseurs u bij om dit samen met u te doen.

Voor iedereen de juiste keuze


Als erkend dealer van populaire merken als Eijffinger, PIP, Esprit en Voca kunt u bij ons voor kwalitatief behang terecht.


Zoekt u scherp geprijsd behang? Dan kunnen wij u diverse soorten budgetbehang adviseren. Wanneer u voor scherpe prijzen kiest bent u bij Woonmode altijd het goedkoopst uit.

Door Woonmode laten behangen


Wanneer u uw wanden door een vakman laat behangen weet u zeker dat het goed zit.


Woonmode is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in behang en alles dat met woninginrichting te maken heeft. Onze vakmensen zijn u dan ook graag van dienst. Ook kunnen wij uw oude behang verwijderen en uw witwerk in orde maken.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken