Vouwgordijnen - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Vouwgordijnen bij WoonmodeAls het om raamdecoratie gaat is Woonmode een absolute specialist. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn nodigen wij u van harte uit in onze showroom.
U kunt daar precies zijn welke merken wij vertegenwoordigen en welke mogelijkheden binnen uw budget passen. Op basis van uw stijl kunnen we vervolgens laten zien welke mogelijkheden er zijn. Bij Woonmode kunnen wij de volgende garanties bieden:
Deskundig advies
Bij Woonmode werken absolute vakspecialisten. Dankzij inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring met vouwgordijnen en alles dat met raambekleding te maken heeft kunnen wij u op de juiste manier adviseren.
Gratis meting bij u thuis
Bij vouwgordijnen is het belangrijk dat er nauwkeurig gemeten wordt. Wanneer u voor vouwgordijnen bij Woonmode kiest is deze meting volledig gratis.
Wij verrichten deze meting bij u thuis en hangen uw vouwgordijnen na levering direct op. Zo hoeft u niet zelf te meten en weet u zeker dat uw vouwgordijnen netjes hangen.
Vouwgordijnen in iedere prijsklasse
Vouwgordijnen bestaan er in verschillende soorten en maten. Wat betreft de systemen, stoffen en merken kunt u allerlei kanten op.
U kunt zich voorstellen dat een populair merk relatief duur is en onbekendere merken scherper geprijsd zijn. Woonmode is bekend met de verschillen en kan u binnen iedere prijsklasse specifieke vouwgordijnen adviseren.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken