Woonmode heeft een uitgebreide collectie aan vouwgordijnen
Zo vindt u altijd iets dat bij uw interieur pastTwijfelt u tussen verschillende stijlen, kleuren en stoffen?


Dan is het belangrijk om de stof en specifieke vouwgordijnen in het echt te bekijkenVouwgordijnen laten vaak een gedeelte van het buitenlicht door en geven daardoor een zeer sfeervol effect. Vouwgordijnen zijn in allerlei verschillende ruimtes te gebruiken en verkrijgbaar in verschillende diktes.
Vouwgordijnen worden toegepast in de slaapkamer, keuken, woonkamer en andere ruimtes. Ook als het om de transparantie gaat kunt u met vouwgordijnen verschillende kanten op. Wilt u vouwgordijnen gedeeltelijk of in het geheel sluiten? De sluitsystemen van populaire merken maken het allemaal mogelijk.
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen strak hangen


Vouwgordijnen worden samengesteld door middel van baleinen. Op deze manier is het mogelijk om de gordijnen strak te laten hangen.


U kunt deze baleinen aan de buitenkant vaak niet zien, baleinen zitten in de stof verwerkt. Een vouwgordijnen vouwt zich vanzelf op bij het ophijsen en rolt af wanneer u deze naar beneden haalt.
Open de Luxaflex Vouwgordijnen brochure (pdf)

Passende gordijnroedes


Naast de grote hoeveelheden designs en soorten stoffen kunt u bij ons terecht voor diverse ophangsystemen. Immers moeten uw gordijnrails of gordijnroedes ook bij uw interieur passen.


Kiest u voor een elektrisch ophangsysteem? Dat is uitermate handig als u van comfort houdt of als er obstakels voor uw gordijnen staan die het openen en sluiten belemmeren.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken