Bent u opzoek naar paneelgordijnen?
Bij ons vindt u een uitgebreide wooncollectie in alle mogelijke stoffen en materialenNaast gordijnstoffen, inbetweens en vitrages, vindt u ook een grote keuze in Japans Washi


Dit materiaal geeft een unieke filtering van licht en is bovendien waterbestendig en onderhoudsvriendelijkDoor de grote variatie in stoffen en materialen passen paneelgordijnen in ieder interieur. Of uw woonstijl nu modern, klassiek, landelijk of minimalistisch is, paneelgordijnen staan garant voor een unieke filtering van licht en sfeer.
Bij Woonmode vindt u unieke collectie, zoals de producten van Wood & Washi, waarin Japans Washi wordt gebruikt om de panelen te maken.
Paneelgordijnen

Advies door enthousiaste binnenhuisadviseurs


Veel mensen vinden het lastig om voor een woning de juiste combinaties te maken. Woonmode is al sinds 1985 een van de grootste specialisten op het gebied van complete woninginrichting. Onze enthousiaste binnenhuisadviseurs helpen u dan ook graag om van uw huis een sfeervol thuis te maken.


Ook geven wij advies aan huis. Wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Specialist in paneelgordijnen uit regio Den Haag


Bij Woonmode profiteert u van meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gordijnen en woontrends. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over de eigenschappen van gordijnstoffen en aanvullende informatie geven, bijvoorbeeld over de manier waarop u gordijnstoffen reinigt.


Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar! Bij Woonmode profiteert u van uitgebreide garanties.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken