Bij ons vindt u een zeer grote keuze in inbetweenstoffen
Kom de mogelijkheden in onze woonwinkel bekijken op stalen en showbanenIn ons assortiment vindt u populaire merken als Eijffinger, Artelux, Toppoint en De Ploeg


Inbetweenstoffen geven een mooie en subtiele filtering van licht en geven hiermee sfeer aan ieder interieurBij Woonmode profiteert u van meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gordijnen en woontrends. Daarnaast kunnen wij u alles vertellen over de eigenschappen van gordijnstoffen en aanvullende informatie geven, bijvoorbeeld over de manier waarop u gordijnstoffen reinigt.
Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar! Bij Woonmode profiteert u van uitgebreide garanties.
Inbetweens

Inbetweens


Inbetweensstofeen zijn gordijnstoffen die qua transparantie tussen een overgordijn en vitrage/transparantstof inzitten. Inbetweenstoffen geven een mooie en subtiele filtering van licht en geven hiermee sfeer aan ieder interieur.


U kunt de mogelijkheden in onze woonwinkel bekijken op stalen en showbanen. Zo ervaart u direct hoe een bepaalde stof aanvoelt en ziet u hoe een bepaalde stof binnen uw interieur past.

Vakkundig gemaakt


Al onze gordijnen, inbetweens en transparantstoffen worden vakkundig gemaakt door ons atelier. Wij werken met een eigen gordijnatelier zodat we uw vele verschillende confectiemethoden kunnen aanbieden, zoals een dubbele plooi, retourplooi, ingeslagen ringen en een wave-plooi.


In onze woonwinkel vindt u alle mogelijk confectiemethoden uitgebreid gepresenteerd, zodat u een goede indruk krijgt van het uiteindelijke resultaat. Met meer dan 250 showbanen van de nieuwste stoffen is Woonmode de grootste specialist van de regio Den Haag.

Vouwgordijnen, paneelgordijnen en andere raambekleding


Naast onze grote collectie gordijnstoffen, inbetweens en vitrages vindt u bij Woonmode alle mogelijke producten op het gebied van raambekleding en zonwering. Denk hierbij aan vouwgordijnen (Roman Shades), paneelgordijnen, plisses en duettes.


Laat u inspireren in onze woonwinkel en adviseren door onze enthousiaste en vakkundige binnenhuisadviseurs.

Gordijnrailsen en roedes


Een mooi ophangsysteem van uw gordijnen, zoals een rails of roede is van toegevoegde waarde voor uw interieur. Woonmode is dealer van toonaangevende merken zoals Interstil, Xxl-roedes, Vion, Toppoint, ASR, G-rails, e.v.a..


In onze woonwinkel kunt u de mogelijkheden bekijken. Zo ziet u het verschil tussen gordijnrails, railsystemen, een railroede en normale roede.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken