Erkend dealer van populaire merken
Bij Woonmode kunt u terecht voor behang van Eijffinger, PIP, Esprit en Voca.Door ons aanbod aan verschillende merken kunt u allerlei kanten op


U kunt terecht voor betaalbaar vliesbehang, papier en verschillende vinylsoortenOm uw woning een speciale uitstraling te geven is behang het ideale middel om dit te bereiken.Met behang kunt u een eigentijds en modern gevoel aan een ruimte geven of kunt u een warme sfeer creëren waarin u zich direct thuis voelt.
Uiteraard is dit voor iedereen anders en zijn zowel de kleuren als motieven daarin bepalend. Bij Woonmode kunt u terecht voor behang van tal van populaire merken.
Behang en verf

Inspiratie opdoen voor uw behang


De verschillende motieven en kleuren maken kiezen niet gemakkelijk. Wanneer u naar behang zoekt is het dan ook belangrijk eerst voldoende inspiratie op te doen. Zo krijgt u een gevoel bij het soort behang dat u het best past.


Na verloop van tijd ervaart u dat bepaalde motieven en kleuren bij uw woninginrichting passen en lukt het om een keuze te maken. Lukt het u niet om de juiste combinaties te maken? Dan staan onze deskundige adviseurs u bij om dit samen met u te doen.

Door Woonmode laten behangen


Wanneer u uw wanden door een vakman laat behangen weet u zeker dat het goed zit.


Woonmode is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in behang en alles dat met woninginrichting te maken heeft. Onze vakmensen zijn u dan ook graag van dienst. Ook kunnen wij uw oude behang verwijderen en uw witwerk in orde maken.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken