Bij Woonmode vindt u een vernieuwde beddenafdeling
Ontdek wat er op het gebied van slaapsystemen allemaal mogelijk is.Bij Woonmode bieden we het hoogste comfort en de beste bedden voor een scherpe prijs


Wij zijn erkend dealer van alle populaire merkenOm fit en uitgerust te zijn is uw nachtrust belangrijker dan ooit. Als het om boxsprings, ledikanten, matrassen, hoofdkussens en dekbedden gaat kunt u allerlei kanten op.
Wij informeren u vrijblijvend op het gebied van de laatste ontwikkelingen en laten u zien welk materiaal het best past. Woonmode is erkend dealer van de populaire A-merken waar u waarschijnlijk al mee bekend bent. In onze woonwinkel kunnen wij u van vrijblijvend advies voorzien. Alles om uw nachtrust en comfort te verbeteren.
Hoofdkussens

Boxsprings, ledikanten en matrassen


Op de vernieuwde beddenafdeling van Woonmode vindt u een uitgebreide collectie aan boxsprings, seniorledikanten en matrassen van vooraanstaande fabrikanten.


Om aan uw specifieke wensen te voldoen adviseren wij u graag persoonlijk. Op deze manier kunnen wij aan uw specifieke wensen tegemoet komen en u precies laten zien wat de verschillende merken u bieden. Wij zijn erkend dealer van merken als Eastborn, Vroomshoop, Avek en Polypreen.

Waarom schaft u een slaapsysteem via Woonmode aan?


Wanneer u geïnteresseerd bent in een slaapsysteem nodigen wij u van harte uit om een bezoek aan onze woonwinkel te brengen. Daar kunt u de verschillende oplossingen direct bekijken. Tevens kunt u in onze woonwinkel terecht voor vloeren, bekleding, tapijten en nog veel meer.


Woonmode biedt u de ideale omgeving om op de hoogte te blijven van de laatste woontrends.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken