Zonwering voor buiten is vooral in de zomer ideaal
Zeker op warme dagen wanneer u in de schaduw wilt zitten of uw woonkamer koel wilt houden


Zonwering is in te zetten in uw tuin, op een veranda, uw balkon en heel veel meer


Eigenlijk op iedere locatie waar u schaduw nodig heeft biedt buitenzonwering een oplossing


Buitenzonwering

Bij zonwering is zowel de grootte van het zonnescherm als het materiaal en de kleur van belang. Al deze factoren bepalen de mate waarin de warmte en zon wordt doorgelaten.
In de avond kan de functie van zonwering veranderen in een isolerende werking. Zonwering werkt uitstekend voor het vasthouden van warmte op balkons en ingesloten terrassen.
Buitenzonwering

Vakkundig meten en monteren


Bij zonwering is het van belang dat de maten vakkundig worden opgemeten. Door dit goed te doen weten wij zeker dat uw zonwering naadloos aansluit.


Zo bent u verzekerd van de juiste afwerking en kunnen de vakmensen van Woonmode met de montage van start.

Specialist in de regio Den Haag


In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot grootste specialist in de regio Den Haag, zijn wij CBW erkend en kunnen wij gegarandeerd de scherpste prijzen aanbieden.


Ons enthousiaste team staat dan ook graag voor u klaar. In onze woonwinkel geven wij op maat adviezen en kunt u voorbeelden van ons werk bekijken. Kom bij ons langs voor inspiratie en laat u vrijblijvend adviseren.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken