Op het gebied van vitrages vindt u bij Woonmode een zeer grote collectie
Meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gordijnen en woontrendsIn onze woonwinkel presenteren wij de vitrage-collecties van bekende merken, zoals Ado, Toppoint, De Ploeg, Kendix and House of Happiness.


U kunt de mogelijkheden in onze woonwinkel bekijken op stalen en showbanen.Bij Woonmode worden uw vitrages niet alleen gratis ingemeten, maar ook gratis op maat gemaakt. Wij werken met een eigen gordijnatelier zodat we uw vele verschillende confectiemethoden kunnen aanbieden, zoals een dubbele plooi, retourplooi, ingeslagen ringen en een wave-plooi.
In onze woonwinkel vindt u alle mogelijk confectiemethoden uitgebreid gepresenteerd, zodat u een goede indruk krijgt van het uiteindelijke resultaat. Met meer dan 250 showbanen van de nieuwste stoffen is Woonmode de grootste specialist van de regio Den Haag.
Vitrage

Vouwgordijnen, paneelgordijnen en andere raambekleding


Naast onze grote collectie gordijnstoffen, inbetweens en vitrages vindt u bij Woonmode alle mogelijke producten op het gebied van raambekleding en zonwering. Denk hierbij aan vouwgordijnen (Roman Shades), paneelgordijnen, plisses en duettes.


Laat u inspireren in onze woonwinkel en adviseren door onze enthousiaste en vakkundige binnenhuisadviseurs.

Gordijnrailsen en roedes


Een mooi ophangsysteem van uw gordijnen, zoals een rails of roede is van toegevoegde waarde voor uw interieur. Woonmode is dealer van toonaangevende merken zoals Interstil, Xxl-roedes, Vion, Toppoint, ASR, G-rails, e.v.a..


In onze woonwinkel kunt u de mogelijkheden bekijken. Zo ziet u het verschil tussen gordijnrails, railsystemen, een railroede en normale roede.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken