De grootste collectie in mooie laminaatvloeren
Vele honderden laminaatvloeren in álle prijsklassenWaarom is Woonmode uw beste partner voor uw nieuwe vloer?


Naast onze grote collectie vloeren, deskundige advies en scherpe prijzen, maken ook onze eigen vloerenleggers het verschil. Zij zijn dé vakmensen op de vloer die uw vloer op professionele wijze plaatsen en ú de garantie heeft op jarenlang plezier van uw vloer!Grootste woonwinkel van de regio Den Haag
Deskundig en persoonlijk advies & uitstekende service
Dealer van alle a-merken
Eigen team professionele vloerenleggers
Zeer scherpe prijzen voor kwaliteitsvloeren
Oude vloer verwijderen/ afvoeren en meubels verplaatsen is mogelijk
Laminaat

Als u laminaat zoekt bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Met een collectie van meer dan 500 laminaatkwaliteiten is er ook voor u de juiste vloer te verkrijgen!


Laminaat van Woonmode is mooi, sterk en staat garant voor jarenlang woonplezier. Wij zijn erkend dealer van alle toonaangevende merken, zoals Quick Step, Balterio, Tarkett, Berry Alloc en vele anderen. Met onze laagste prijs garantie bent u bij Woonmode verzekerd van de beste laminaatdeal van Nederland!


Daarbij bieden wij een superscherp geprijsde homecollectie, zodat u binnen ieder budget kunt slagen bij Woonmode.

Heel goede service, deskundig personeel en erg klantvriendelijk
 

Super service, mensen met kennis van zaken
 

Hele goede ervaring met Woonmode Rijswijk

Een mooie vloer begint bij een goed advies


De juiste vloer is in iedere woning, kantoor of project heel belangrijk. Daarom begint een mooie en goede vloer bij een deskundig advies. De specialisten van Woonmode weten álles van vloeren, zodat u verzekerd bent van een goed advies.


Wilt u dat één van onze binnenhuisadviseurs advies-aan-huis geeft en stalen meeneemt? Ook dit is mogelijk bij Woonmode! Of het nu gaat om een kamer, hele woning of groot project, wij bieden deze vrijblijvende service aan ál onze klanten.

De juiste ondervloer voor uw laminaatvloer


Een mooie en duurzame vloer is de basis, maar ook is de juiste ondervloer van groot belang wanneer u een laminaatvloer koopt.


Woonmode biedt dan ook een grote keuze in verschillende ondervloeren voor uw laminaatvloer. Er zijn namelijk veel verschillende situaties waar rekening gehouden moet worden. Is er bijv. vloerverwarming of is de ondervloer niet helemaal vlak? Woont u in een appartement of misschien wel een oud huis?
Bij Woonmode vindt u o.a. de volgende ondervloeren: Jumpax, Heat foil, Excellentfloor, Marathon, Forbofoam, Aluplus, Isogold en alle ondervloeren van Quick Step.

Plinten en randafwerking


Ook op het gebied van plinten valt er bij Woonmode veel te kiezen, zoals mooie afgelakte hoge MDF plinten. Dit geeft uw vloer een prachtige afwerking en is tevens een bescherming van uw wanden. Uiteraard zijn er ook andere opties, zoals deklijsten, afkitten en massieve plinten.


Wilt u de plinten laten plaatsen, dan zijn onze parketteurs u graag van dienst. Onze vakmensen werken met de meest professionele gereedschappen om de plinten perfect te plaatsen.
Bij Woonmode bent u verzekerd van een deskundig advies, zodat u de garantie heeft dat u de juiste vloer, ondervloer én plinten!

Laminaat bij Woonmode


Woonmode is erkend dealer van populaire merken als Quick Step, Balterio, Berry Alloc en Meister.


Precies zoals u dat van A-merken mag verwachten, zo bent u verzekerd van de beste deals. Zoekt u naar een scherp geprijsd alternatief? Dan kunnen wij onze Home Collection van harte aanbevelen. Zo bent u verzekerd van een uitstekende laminaatvloer voor de juiste prijs.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken