Woonmode is dealer van alle bekende rolgordijn merken
Ook kunt u kiezen voor de superscherp geprijsde home-collectieRolgordijnen zijn ideaal als raamdecoratie en verkrijgbaar in allerlei verschillende variaties


Door middel van een rolgordijn kunt u uw raam gedeeltelijk of volledig verduisterenBij Woonmode kunt u uit rolgordijnen kiezen in tal van verschillende varianten. U kunt de kleur kiezen die u wenst en u ook als het om materiaal gaat is er van alles mogelijk.
Zo kunt u voor een rolgordijn kiezen dat donker van kleur is en tegelijk licht geweven, waardoor er ondanks de donkere stof nog licht door uw rolgordijn komt. Dit creëert een zeer aangenaam en sfeervol effect. Deze uitvoering is er vanzelfsprekend in allerlei kleuren en is goed te combineren met gordijnen of vitrage.
Rolgordijnen

Comfort door innovatie


Nadat een rolgordijn is opgehangen kunt u het rolgordijn door middel van een koord openen en sluiten. Wij staan voor rolgordijnen met een zeer gebruiksvriendelijk ophangsysteem.


Ook is het mogelijk om voor elektrische bediening te kiezen. U hoeft uw rolgordijn op dat moment niet met de hand te bedienen. U kunt dit volautomatisch met uw smartphone of tablet doen. Kom gerust eens langs in onze woonwinkel om de mogelijkheden van dichtbij te bekijken. Woonmode brengt u in aanraking met innovatieve oplossingen van allerlei merken.

Voordelen rolgordijnen


Een rolgordijn is efficiënt, neemt weinig ruimte in, is eenvoudig te bedienen en betaalbaar. Allerlei voordelen die u in de gehele collectie van Woonmode terugvindt.


Bent u benieuwd naar de collecties van populaire merken of kijkt u liever naar scherp geprijsde alternatieven? Woonmode heeft een breed assortiment! Kom gerust eens langs in onze woonwinkel om de mogelijkheden van dichtbij te bekijken en inspiratie op te doen.
Open de Luxaflex Rolgordijnen brochure (pdf)
Open de Luxaflex Twist® Rolgordijnen brochure (pdf)

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken