Bij Woonmode vindt u één van de grootste karpettencollecties van Nederland
Laat u betoveren door ons uitgebreide assortimentAfmeting karpet bepalen en formaat berekenen.


Woonmode raadt u aan de volgende regels te hanteren wanneer het om de maatvoering gaat:Kies voor een karpet dat niet te klein is en daardoor verloren gaat in een ruimte. Wanneer u bijvoorbeeld een zithoek wilt creëren kunt u dit alleen kaderen als een kleed groot genoeg is.
Zorg dat er tussen de muren en het kleed minimaal 30 tot 50 centimeter zit. In grotere ruimtes is meer afstand nodig.
Zoek een kleur die bij de rest van uw interieur past. Probeer te visualiseren hoe een kleur in de ruimte past.
Vindt u het lastig om voor een bepaald formaat te kiezen? Kom dan gerust langs in onze woonwinkel om advies op maat te ontvangen. Op basis van uw aanvraag kunnen we u passende suggesties doen.
Karpetten op maat

Onze collectie karpetten


Wij werken met verschillende materialen. U kunt terecht voor hoogpolig karpet, strakke tapijten, samenstellingen van verschillende stoffen en nog veel meer.


U vindt alle kleuren van onder andere de Brink en Campman Rocks, Brink en Campman Spring en Brink en Campman Gravel. Daarnaast vindt u bij Woonmode vintage karpetten van merken als Louis De Poortere en Brinker Carpets.

Karpetten in de juiste kleur


Bij Woonmode vindt u karpetten in ongeveer iedere denkbare kleur. Het is verstandig om vooraf over een kleur na te denken en vervolgens extra informatie in te winnen.


Denk goed na over de kleur waarvoor u kiest! Zeker wanneer het om groter formaat gaat zal de kleur beeldbepalend in een ruimte zijn.

Karpetten op maat bij Woonmode


Wilt u een karpet op maat laten maken? In onze collectie vindt u meer dan 300 schitterende kleuren waarin dit mogelijk is. Woonmode is gespecialiseerd in het maken van karpetten op maat.


Kom gerust eens langs in onze woonwinkel om de mogelijkheden van dichtbij te bekijken. Zo kunt u de kleuren met eigen ogen zien en kunt u een persoonlijk advies ontvangen.

Karpetten in iedere prijsklasse


Bij Woonmode bieden wij karpetten in iedere prijsklasse. Zo kunt u kiezen voor karpetten van hoogstaande kwaliteit en van de mooiste materialen.


Kiest u liever voor een scherp geprijsd alternatief? Ook daarvoor kunt u bij Woonmode terecht.Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken