Mooie gordijnen verdienen een mooi ophangsysteem
Woonmode biedt een grote keuze in gordijnrailsen en gordijnroedes in vele kleuren, soorten en materialen


Wij werken met grote Europese fabrikanten


Maar ook met bijzondere leveranciers zoals XXL gordijnroedesWij maken zowel gordijnrailsen als roeden en roedenrailsen volledig voor u op maat. Omdat het roede - en/of het railsysteem uiterst solide is, zorgt het ervoor dat uw gordijnen tot hun recht komen en soepel lopen.
Zo zullen uw gordijnen keer op keer met het grootste gemak geopend en gesloten kunnen worden.
Gordijnroedes

Mooier kan een gordijn niet hangen


Met een gordijnroede of roede-rails kunt u kiezen voor verschillende confectie methoden. Zo kunt u bij een gordijnroede uw gordijnen bij Woonmode laten maken met ingeslagen ringen. Ook is het mogelijk om met behulp van roede-ringen uw gordijnen te laten maken met een enkele plooi, dubbele plooi of retourplooi.


Bij een roede-rails kunnen gordijnen gemaakt worden op onder andere een retourplooi of wave-plooi.

Gordijnroedes bij Woonmode


Bij Woonmode vindt u meer dan tweeduizend verschillende gordijnstoffen. Wat betreft gordijnroedes zijn er minder verschillende stijlen mogelijk, maar kunt u nog steeds uit veel verschillende materialen en designs kiezen.


Bij Woonmode hebben we een assortiment aan gordijnroedes samengesteld waarin voor ieder wat wils te vinden is. Daarnaast biedt Woonmode uiteenlopende garanties.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken