Gordijnroedes - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Gordijnroedes bij WoonmodeBij Woonmode vindt u meer dan tweeduizend verschillende gordijnstoffen. Wat betreft gordijnroedes zijn er minder verschillende stijlen mogelijk, maar kunt u nog steeds uit veel verschillende materialen en designs kiezen.
Bij Woonmode hebben we een assortiment aan gordijnroedes samengesteld waarin voor ieder wat wils te vinden is. Daarnaast biedt Woonmode de volgende garanties:
Deskundig advies
Woonmode is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in alles dat met wonen en interieur te maken heeft.
Gordijnen en gordijnroedes zijn daarbinnen een belangrijk onderdeel. Voor deskundig advies bent u bij Woonmode dan ook aan het juiste adres!
Gratis meting bij u thuis
Indien noodzakelijk kan Woonmode een gratis meting bij u thuis verrichten. Zo weten wij zeker dat een gordijnroede in het juiste formaat wordt gemaakt.
Zeker wanneer u ook bijbehorende gordijnen bestelt is dat prettig, dan wilt u er zeker van zijn dat alles direct past.
Gordijnenroede in iedere prijsklasse
Gordijnroedes zijn er in allerlei verschillende prijsklassen. Bij Woonmode vindt u gordijnroedes van populaire merken en scherp geprijsde alternatieven.
In onze showroom laten wij u graag de verschillen in prijs, kwaliteit, materiaal en stijl zien.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken