Niets zo mooi als echte houten vloeren
Ontdek de collectie bij Woonmode en laat je adviseren door onze deskundige vloerenexperts


Hollandsche vloeren


Echt houten vloeren zijn geschikt voor bijna elke kamer in huis. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en HollandscheVloeren® biedt allerlei stijlen en mogelijkheden. Hout loopt comfortabel en voelt warm aan, zeker in combinatie met vloerverwarming en -koeling, want dat is bij onze vloeren geen probleem.


Generaties lang mee


Dankzij hun gladde en gelijkmatige oppervlak zijn houten vloeren hygiënischer en gemakkelijker te onderhouden dan textiele vloerbedekkingen. Bij regelmatig onderhoud gaat een houten vloer generaties lang mee. Zelfs onder uitzonderlijk zware belasting kan het steeds opnieuw worden vernieuwd en vervolgens opnieuw worden geschuurd en geolied of geverfd, waardoor het oppervlak er weer als nieuw uitziet.


Hollandsche Vloeren

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken