Zoekt u een specialist in laminaat?
In de regio Den Haag is Woonmode uw ervaren vakman!
In de loop der jaren is er als het om laminaat gaat veel veranderd


De kwaliteit van laminaat is steeds verbeterd en ook de gebruikte technieken worden steeds geavanceerder


Laminaat is een vloer waarmee u een eigentijdse sfeer aan uw woning geeft.
Als u modern laminaat ziet lijkt het dan ook net of u echt hout in handen heeft. Zelfs de structuren van hout en hoe hout klinkt zijn karakteristieken die laminaat heeft overgenomen.
Laminaat Den Haag

De specialist in Den Haag


Wij kennen de kracht van laminaat en hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende laminaatvloeren opgebouwd. Zo kunnen wij u de verschillen tussen het ruime aanbod aan materialen laten zien en u van maatwerk adviezen voorzien.


Woonmode is erkend dealer van onder andere Quick-Step en andere populaire merken. Zo weet u zeker dat er een geschikte vloer in ons assortiment te vinden is. Bent u benieuwd naar een scherp geprijsd alternatief? Bekijk dan onze Home Collection, onze eigen collectie kwaliteitsvloeren.

Plinten voor uw laminaatvloer


Woonmode helpt u aan het juiste laminaat, het installeren van uw laminaat en de juiste afwerking. Zoals u mag verwachten horen daar ook de deklijsten en hoge plinten bij. In ons assortiment vindt u meer dan 200 verschillende kleuren.


Ook kunt u kiezen uit MDF plinten, deze kunt u in verschillende kleuren en maten bestellen. Uniek in de regio Den Haag!

Uw laminaatspecialist in de regio Den Haag


Woonmode is gespecialiseerd in laminaatvloeren, de installatie daarvan en afwerking. Door keer op keer voor kwaliteit en deskundig advies te kiezen weet u zeker dat uw laminaatvloer in uw woning past.


Wij kunnen u onafhankelijk adviseren en zijn erkend dealer van populaire A-merken.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken