De grootste specialist in mooie laminaatvloeren
Bij Woonmode vindt u op ruim 1200m2 de grootste keuze in kwaliteitslaminaat
Bent u op zoek naar een laminaatvloer?


Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres.


In onze woonwinkel, gevestigd dichtbij Den Haag, vindt u de grootste collectie laminaat vloeren van de regio Den Haag.
De vloer is het meest belaste onderdeel binnen uw interieur, dus de kwaliteit moet gegarandeerd goed zijn. Bij Woonmode, de grootste complete woninginrichter in de regio Rijswijk, Den Haag en Delft, bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en de beste garanties.
Laminaat Den Haag

Erkend laminaat specialist


De woonwinkel van Woonmode is gevestigd in Rijswijk, dichtbij Den Haag. Hier vindt u op ruim 1200m2 de grootste keuze in kwaliteitslaminaat. Woonmode is erkend laminaat dealer van alle bekende merken, als Quick Step, Balterio en Berry Floor. Maar bieden wij u met onze Home Collectie een voordelig alternatief.


Onze adviseurs zijn er om u te voorzien van deskundig advies. Voor de plaatsen van uw laminaat vloer leveren wij ook passende bijproducten als plinten, ondervloeren en profielen. Op onze eerste verdieping in onze grote woonwinkel in Rijswijk hebben wij de nieuwste laminaat soorten gepresenteerd op ruime showvloeren. Zo krijgt u een goed beeld hoe de laminaatvloer in uw kamer staat.

Scherpe prijzen voor uw laminaatvloer


Naast een goed advies, grote keuze en uitstekende garanties, biedt Woonmode u de scherpste prijzen voor uw laminaat vloer.


Wilt u een scherpe offerte ontvangen? Brengt u dan een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk, of neem telefonisch contact op 070-3960610 of email:info@woonmode.nl.

Ook voor vakkundig plaatsen van uw laminaatvloer


Wilt u de verzekering van een vakkundige plaatsing van uw laminaat vloer? Dan zijn de parketteurs van Woonmode u graag van dienst. Ook wanneer u uw oude vloer wilt laten verwijderen, staan wij voor u klaar.


Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610.

Voordelen van laminaat


Laminaat is geschikt voor elke ruimte. Het bestaat uit geperst plaatmateriaal voorzien van een kunststof toplaag. Laminaat is onder andere:


- Duurzaam en zeer sterk
- Vrijwel niet van echt parket te onderscheiden
- Zeer onderhoudsvriendelijk
- Anti-allergisch
Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en vertellen u graag alles over de nieuwste laminaatsoorten. Brengt u daarom een bezoek aan de woonwinkel van Woonmode, de laminaat specialist van de regio Rijswijk/Den Haag/ Delft.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken