Bij Woonmode vindt u een complete collectie mooie en duurzame PVC vloeren
Kwaliteit en vakwerk voor een scherpe prijsPVC vloeren zijn zeer duurzaam, sfeervol en onderhoudsvriendelijk.


Daarbij zijn PVC vloeren ideaal bij vloerverwarming, omdat PVC de warmte zeer goed geleidt.PVC kan op verschillende manieren worden geplaatst: geheel verlijmd op een geëgaliseerde dekvloer of zwevend gelegd met een kliksysteem.
Woonmode is al sinds 1985 een van de grootste specialisten in PVC vloeren van Nederland en hèt adres voor de regio Den Haag. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie en zijn dealer van alle bekende merken, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit.
PVC COREtec

COREtec


Essentials Stone

COREtec


Essentials Stone+

COREtec


Essentials Wood

COREtec


Essentials Wood+

COREtec


Essentials Wood HD

COREtec


Essentials Wood HD+

COREtec


Essentials Wood XL

COREtec


Essentials Wood XL+

Bij Woonmode vindt u een complete collectie mooie en duurzame PVC vloeren van 's werelds beste merken, zodat de kwaliteit van de vloer is gewaarborgd.


Echter, zeker bij PVC vloeren is de manier van verwerken minstens zo belangrijk. Daarom werkt Woonmode al sinds 1985 met eigen vakmensen voor de plaatsing van de vloeren en hebben wij bewust gekozen voor betrouwbare leveranciers van onze egaline en lijm.


Juist deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Woonmode is uitgegroeid tot de toonaangevende woninginrichter op het gebied van PVC vloeren.
PVC COREtec

Verlijmde PVC vloeren of PVC click?


Woonmode biedt een grote collectie in verlijmde PVC vloeren (glue down) en PVC click vloeren. Het is afhankelijk welk type PVC vloer het beste bij u past.


In nieuwbouwwoningen werken wij veelal met PVC vloeren die volledig verlijmd worden. Dit betekent dat de dekvloer is volledig geëgaliseerd en geschuurd moet worden, voordat de PVC-vloer geplaatst kan worden.
In bestaande woonsituaties wordt er voornamelijk met PVC vloeren met een klikverbinding gewerkt, omdat de vloer dan niet geëgaliseerd hoeft te worden, maar direct geplaatst kan worden op de dekvloer of bestaande vloer. Soms kan het noodzakelijk zijn dat er een aparte ondervloer moet worden geplaatst.

Afwerking van uw PVC vloer


Ook voor een mooie afwerking van uw PVC vloer is Woonmode u graag van dienst!


Tegenwoordig zijn mooie MDF plinten de trend om een vloer af te werken. Wij bieden een grote keuze in hoogtes, diktes, wijze van afwerking en kwaliteiten waar onze binnenhuisadviseurs u graag meer over vertellen in onze showroom. Wilt u geen plint? Dan kunnen wij uw PVC vloer ook netjes afkitten, zodat de vloer ook aan de randen waterbestendig is.

Bezoek onze woonwinkel


Een PVC vloer moet je niet online willen kopen. Daarom is onze website ook niet bedoeld om een vloer op te bestellen. Wij vinden dat u een vloer 'in het echt' moet kunnen zien en ervaren, voordat u de juiste keuze kunt maken.


Daarbij kunnen onze specialisten u wijzen op veel zaken waar u in eerste instantie niet aan denkt. Zo zijn er namelijk veel verschillen in kwaliteit, materiaal en afwerking dat belangrijk is voor u om te weten om überhaupt een vloer te bestellen.
Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan Woonmode. Hier kunnen wij u goed en deskundig adviseren over de nieuwste collecties, laatste innovaties en trends. Daarbij vindt u in onze showroom alle vloeren op grote stalen, en presenteren wij de nieuwste vloeren ook nog eens op grote showvloeren!

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken