Woonmode is al 30 jaar erkend hoofddealer en partner van Quick-Step
Zo vindt u bij Woonmode de complete collectie laminaat- en PVC-vloerenQuick-Step heeft het maken van laminaat en PVC tot in de puntjes geperfectioneerd


Onze vloerenleggers en parketteurs zijn erkend door Quick-Step


Quick-Step laminaat

Quick-Step is één van de grootste fabrikanten op het gebied van laminaat en PVC vloeren. Groot geworden door de unieke en wereldberoemde Uniclic-verbinding die Quick-Step heeft uitgevonden en 20 jaar geleden de laminaatmarkt compleet heeft veranderd.
Inmiddels is Quick-Step uitgegroeid tot één van de toonaangevende fabrikanten in vloeren en staat wij bekend om hun mooie en goede vloeren. Onze vloerenleggers en parketteurs zijn erkend door Quick-Step als 'Quick-Step Master Installer'. Dit garandeert u het beste vakwerk en de meest uitgebreide garanties op uw vloer.
Quick-Step laminaat

Quick-Step laminaat


Laminaat is een vloer die uit verschillende lagen bestaat en op hout lijkt. Quick-Step heeft het maken van laminaat tot in de puntjes geperfectioneerd. Daarbij is de klokverbinding van Quick-Step vele malen bekroond tot het beste kliksysteem ter wereld.


Zo wordt er met vier verschillende lagen gewerkt, onder andere een toplaag om uw laminaatvloer tegen slijtage te beschermen en een decoratieve laag waarop foto’s in zeer hoge resolutie worden afgebeeld. Laminaat is door de technieken niet van echt hout of tegels te onderscheiden.

Quick-Step PVC vloeren (Pulse en Livyn)


Met de opkomst van PVC vloeren heeft Quick-Step enkele jaren geleden een zeer mooie en complete collectie PVC vloeren op de markt gebracht. Deze vloeren voldoen niet alleen aan de hoogste eisen in kwalitatieve zin, maar zijn ook nog eens heel mooi voor het oog!


PVC vloeren van Quick-Step bestaan uit vijf verschillende lagen. De vloeren zijn daardoor waterbestendig, dempend en voelen zacht aan. Uiteraard zijn de Quick-Step PVC vloeren ook ideaal voor vloerverwarming.
Waar laminaat door handige klussers goed zelf te plaatsen is, wordt geadviseerd op de PVC vloeren door de vakman te laten plaatsen. Woonmode is u dan ook graag van dienst voor de levering en professionele plaatsing van Quick Step PVC vloeren.

Bestel vertrouwd bij de erkende dealer


Door bij Woonmode uw Quick Step vloer te kopen, heeft u de garantie op jarenlang woonplezier van uw vloer. Zo bieden wij u de volledige fabrieksgarantie en heeft u een fysiek adres in de regio waar u terecht kunt voor advies, vragen en service.


Daarbij biedt Woonmode u de laagste prijsgarantie op de complete collectie van Quick Step laminaat! Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs voor uw Quick Step laminaat of pvc vloer!

Quick-Step en Woonmode


Woonmode is erkend dealer van Quick-Step en andere populaire merken. Wij brengen u daardoor graag op hoogte van allerlei soorten vloeren, betaalbare alternatieven en ervaringen van klanten met specifieke producten.


Woonmode heeft al meer dan 30 jaar ervaring met kwaliteitsvloeren. Wij kunnen u vanuit deze ervaring deskundig adviseren. Altijd door naar uw behoeftes te luisteren of door bij u langs te komen. Na uw aanvraag doen wij vrijblijvende suggesties en kunnen wij uw vloer indien gewenst installeren.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken