Quick-Step - Woonmode - De grootste specialist in complete woninginrichting

Quick-Step en WoonmodeWoonmode is erkend dealer van Quick-Step en andere populaire merken. Wij brengen u daardoor graag op hoogte van allerlei soorten vloeren, betaalbare alternatieven en ervaringen van klanten met specifieke producten.
Zo kunnen wij u breder informeren en weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Woonmode geeft u de volgende garanties:
Deskundig advies
Woonmode heeft al meer dan 30 jaar ervaring met kwaliteitsvloeren. Wij kunnen u vanuit deze ervaring deskundig adviseren.
Altijd door naar uw behoeftes te luisteren of door bij u langs te komen. Na uw aanvraag doen wij vrijblijvende suggesties en kunnen wij uw vloer indien gewenst installeren.
Plaatsing door vakmensen
Wanneer een kwaliteitsvloer door vakmensen wordt geplaatst komt deze het best tot zijn recht.
Woonmode werkt met ervaren specialisten die uw vloer op professionele wijze kunnen plaatsen. Wilt u uw vloer liever zelf leggen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Laminaat in iedere prijsklasse
Woonmode kan laminaat in iedere prijsklasse leveren. Wij willen kwalitatieve vloeren betaalbaar maken en bieden dan ook vloeren in iedere prijsklasse aan.
Zo kunt u zowel kiezen voor populaire A-merken als betaalbare alternatieven. Breng een bezoek aan Woonmode en laat u vrijblijvend van advies voorzien.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken