Woonmode is de grootste specialist in tapijt van de regio Den Haag
Erkend dealer van alle bekende merken


Welkom bij Woonmode


Woonmode is de grootste specialist in complete woninginrichting van de regio Den Haag. In onze grote woonwinkel vindt u een zeer uitgebreide collectie op het gebied van vloeren, raambekleding, zonwering, behang, vloerkleden, kasten-op-maat en meer.


U bent van harte welkom in onze winkel


Kom spontaan langs of maak via ons contactformulier eenvoudig een afspraak voor een adviesgesprek of voor advies-aan-huis. Ook kunt u ons telefonisch contacten via 070-3960610.

Afspraak maken?


Vult u s.v.p. onderstaand formulier voor een afspraak en wij nemen z.s.m. contact met u op.


  Aanhef:


  Ik wil een afspraak voor:


  Voorkeur datum en tijd:
  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail
  De beste service bij Woonmode


  Woonmode onderscheidt zich met een mooie en unieke woonwinkel, waar u goed geadviseerd wordt door onze binnenhuisadviseurs.  Gratis inmeten bij u thuis
  Vrijblijvend advies aan huis (met stalen)
  Gratis vakkundig stofferen van tapijt*
  Oude vloeren verwijderen en afvoeren
  Meubels verplaatsen
  Tapijt 2

  Dealer van alle bekende merken


  Woonmode staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Zo vindt u bij Woonmode de complete tapijtcollecties van toonaangevende fabrikanten en merken, zoals Parade, Bonaparte, Desso, Tretford, Interfloor, Ambiant en Jabo.


  Daarnaast bieden wij ook tapijten van exclusieve fabrikanten, zoals Van Besouw, Nouwens-Bogaers en The Wool Studio. Deze fabrikanten maken de mooiste 100% wollen tapijtkwaliteiten, geschikt voor woningen én projecten.
  Ook vindt u bij Woonmode een superscherp geprijsde budgetcollectie, zodat u beslist binnen ieder budget kunt slagen bij Woonmode!

  Woonmode, uw bezoek zéker waard!


  Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze grote en inspirerende woonwinkel in Rijswijk. Hier kunt u onze complete collecties bekijken en kunnen wij u goed adviseren over de vele mogelijkheden.


  Indien gewenst kunt u ook een afspraak met ons maken, zodat u ervan verzekerd bent dat u direct geholpen kan worden door één van onze binnenhuisadviseurs. Stuur hiervoor een email naar rijswijk@woonmode.nl of klik hier voor ons contactformulier.
  Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 070-3960610.

  Tapijt is een duurzame en comfortabele vloerbedekking en is geschikt voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor en trap.


  Tapijt wordt gemaakt van verschillende garens, zo bieden wij een grote keuze in hoogwaardige synthetische tapijtkwaliteiten en tapijt gemaakt van natuurlijke garens, zoals wol, sisal, geitenhaar en katoen tapijt.


  Woonmode is reeds sinds 1985 een echte tapijtspecialist en daarom vindt u in onze grote woonwinkel tapijt in meer dan duizend verschillende varianten en vele prijsklassen.
  Tapijt 2

  Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken

  Bezoek onze woonwinkel


  Een PVC vloer moet je niet online willen kopen. Daarom is onze website ook niet bedoeld om een vloer op te bestellen. Wij vinden dat u een vloer 'in het echt' moet kunnen zien en ervaren, voordat u de juiste keuze kunt maken.


  Daarbij kunnen onze specialisten u wijzen op veel zaken waar u in eerste instantie niet aan denkt. Zo zijn er namelijk veel verschillen in kwaliteit, materiaal en afwerking dat belangrijk is voor u om te weten om überhaupt een vloer te bestellen.
  Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan Woonmode. Hier kunnen wij u goed en deskundig adviseren over de nieuwste collecties, laatste innovaties en trends. Daarbij vindt u in onze showroom alle vloeren op grote stalen, en presenteren wij de nieuwste vloeren ook nog eens op grote showvloeren!