Wereldwijde leider in vloeroplossingen
kwaliteit, innovatie, duurzaamheidMaak kennis met Tarkett


Bewuste keuzes. Voor mens en planeet.Tarkett focust zich op een combinatie van kwaliteitsvloeren, innovatie en duurzaamheid. Al meer dan 140 jaar ontwikkelt Tarkett vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld om ons heen mooier maakt, maar dragen zij hun visie uit op natuur en milieu.
Woonmode is al meer dan 36 jaar erkend dealer van Tarkett. Als gespecialiseerd partner bent u bij Woonmode gegarandeerd van een professionele verwerking van de vloeren van Tarkett.
Tarkett

PVC vloeren


PVC vloeren van Tarkett worden geproduceerd in diverse patronen, kleuren en stijlen. Ze bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden dankzij hun modulaire formaat. De PVC tegels en planken kunnen op diverse manieren worden gelegd: vol verlijmd (dryback) of in duurzame klik-verbinding.


De PVC vloeren van Tarkett zijn behandeld met de unieke Top Clean-oppervlaktebescherming voor eenvoudig onderhoud en extra bestendigheid tegen strepen, krassen en vlekken.

Tapijt, linoleum, vinyl, parket en laminaat


Naast een schitterende collectie PVC vloeren biedt Tarkett een zeer uitgebreide collectie in tapijt, linoleum, vinyl, parket en laminaat. Alle vloeren van Tarkett voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn duurzaam ontwikkeld. Zo bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.


Bezoek de woonwinkel van Woonmode voor de complete collectie van Tarkett en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Laat je inspireren door mooie toepassingen


Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken