Bent u op zoek naar een vinylvloer voor uw woning of kantoor?
In de woonwinkel van Woonmode vindt u de grootste vinylkeuze van de regio
Met meer dan 1000 verschillende dessins, variërend van schitterende hout- en tegeldessins, tot trendy kleuren


U zal verrast zijn hoe mooi de nieuwste vinylkwaliteiten zijnDe natuurlijke en matte uitstraling van deze vloeren zorgen ervoor dat vinyl weer een uitstekend alternatief is voor vloeren als laminaat. Want naast bovengenoemde voordelen is vinyl ook nog eens zeer vochtbestendig en voorkomt het een 'hard geluid', zoals laminaat dit geeft.
Brengt u dus een bezoek aan Woonmode, dichtbij Den Haag, en bekijk de nieuwste topkwaliteiten in onze vinylcollectie die ook qua prijs een stuk voordeliger dan laminaat zijn. Uw vinylvloer wordt door de eigen vakmensen van Woonmode gratis geplaatst!
Vinyl Den Haag

Advies op maat


Naast de grootste collectie vinyl in de regio Den Haag, staan wij ook bekend om ons deskundig advies. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd om u goed te informeren en adviseren in het maken van de juiste keuze in kleur en kwaliteit.


Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken