Op zoek naar een woonwinkel dichtbij Den Haag?
Woonmode is al 25 jaar de best gesorteerde woonwinkel van de regio Den Haag
In onze woonwinkel in Rijswijk dichtbij Den Haag hebben wij twee grote etages


Zo bieden wij u de grootste collecties vloeren, gordijnen, zonwering en behang


Na onze recente verbouwing is de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, de grootste woonwinkel van de regio Den Haag. Zo zijn wij in staat om u onze schitterende collecties op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren.
Bent u woonachtig in Zuid Holland en wilt u binnenkort uw woning inrichten? Dan is een bezoek aan Woonmode in Rijswijk zeker de moeite waard.
Woonwinkel Den Haag

Onze collecties


Op het gebied van vloeren werken wij met de collecties van toonaangevende fabrikanten en merken uit heel Europa. Zo bent u verzekerd van duurzame kwaliteiten voor jarenlang woonplezier. Ook onze unieke gordijncollectie is een echte sfeermaker voor ieder interieur!


Wat raambekleding en zonwering betreft is Woonmode de grootste specialist van de regio Den Haag, Rjswijk, Delft. Wij bieden u een zeer grote keuze in alle prijsklassen, en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Brengt u dus een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk, nabij Den Haag, en laat u inspireren.

Deskundig advies


Onze adviseurs staan voor u klaar, en helpen u graag met het inrichten van uw kamer, of gehele woning. Bij Woonmode is deskundig interieuradvies altijd gratis!


Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken