Ontdek de sfeervolle stoffencollectie van Artelux in onze woonwinkel
Een veelzijdige collectie van duurzame stoffenMaak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom

Klik hier voor het maken van een afspraak


Artelux


De elegante Artelux-collectie is niet beperkt. We hebben voor elk wat wils. We hebben: Kamerhoge sfeermakers, uitgerust met elegante ontwerpen die elke omgeving omtoveren tot een comfortabele leefruimte. Als je van natuurlijke tinten houdt, ben je bij Artelux aan het juiste adres. Ga je voor iets moderns en minimalistischer, of ga je voor elegante en tijdloze tussenproducten die net iets meer warmte en decoratie bieden?


Gordijnen


Gordijnen kennen de eenvoud van jaloezieën of shutters, maar ze zien er ook stijlvol uit! Maar wat denk je dat gordijnen doen met de akoestiek van je kamer? Gordijnen zijn te zien in alle levensstijlen zoals in een romantisch of klassiek interieur, maar ook in koelere ruimtes zoals een industrieel of modern interieur.


Artelux

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken