Kies voor de kwaliteit van Luxaflex
Een waarborg voor duurzaamheid en jarenlang woonplezier


Luxaflex Duette Shades zijn al jarenlang het best verkochte product van a-merk Luxaflex. Wij vertellen u graag waarom.


Duettes zijn niet alleen erg sfeervol, maar zijn ook uitstekend qua isolatie van kou en warmte. Daarbij zorgen deze duurzame producten ook nog eens voor een prettige akoestiek in een kamer/ ruimte.Luxaflex® Duette® Shades zijn uniek in ontwerp en kunnen in allerlei verschillende kleuren op maat worden gemaakt. De energiebesparende eigenschap wordt bereikt door de bijzondere honingraatstructuur waaruit de shades zijn opgebouwd.
Binnen in de shades hoopt zich een laag lucht op die blijft hangen als de shades naar beneden zijn. De lucht in de Luxaflex® Duette® Shades vormen een barrière tussen de koude en warme lucht van binnen en buiten. U hoeft hierdoor minder te stoken en kunt eenvoudig energie besparen.
Duettes – Dupli

Duettes exact op maat gemaakt


Luxaflex Duettes worden altijd exact voor u op maat gemaakt. De maatnemers van Woonmode zorgen voor professionele inmeting zodat u verzekerd bent van een perfect passend product. Duettes kunnen zowel vrijhangend als op het raam worden bevestigd. Nieuw en inmiddels enorm populair is het innovatieve 'True-fit-systeem'. Ontdek alle mogelijkheden in onze showroom.


Verder zijn Duettes leverbaar in verschillende stijlvolle stofsoorten en mooie kleuren. Van transparant tot zonwerend en verduisterend.

Heel veel opties


Luxaflex Duettes kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Met een koordbediening, in een Frame-fix of True-fit systeem, of volledig elektrisch bediend d.m.v. Powerview. Daarbij is de TDBU (Top Down Bottom Up) functie enorm populair. Dit geeft u de mogelijkheid om het product niet alleen van beneden-naar-boven te bedienen, maar ook andersom.


Omdat er zoveel verschillende opties zijn die u eigenlijk in het echt moet zien, nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze grote Luxaflex Gallery Shop in Rijswijk. Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken