Duettes - Dupli - Luxaflex® is al jaren een fenomeen in Nederland

Luxaflex® is al jaren een fenomeen in Nederland
Het merk staat voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid


De innovatieve oplossingen van Luxaflex® maken het bovendien mogelijk om energie te besparen met fraaie raamdecoratie.


Raamdecoratie van Luxaflex® isoleert uitstekend en zorgt daardoor voor een constante temperatuur in uw woning.Luxaflex® Duette® Shades zijn uniek in ontwerp en kunnen in allerlei verschillende kleuren op maat worden gemaakt. De energiebesparende eigenschap wordt bereikt door de bijzondere honingraatstructuur waaruit de shades zijn opgebouwd.
Binnen in de shades hoopt zich een laag lucht op die blijft hangen als de shades naar beneden zijn. De lucht in de Luxaflex® Duette® Shades vormen een barrière tussen de koude en warme lucht van binnen en buiten. U hoeft hierdoor minder te stoken en kunt eenvoudig energie besparen.
Duettes – Dupli

Shades op maat


Bij Woonmode is het tevens mogelijk om uw shades op maat te laten maken in een semitransparante uitvoering. Dus wordt alleen het zicht ontnomen en niet het licht. Het is immers vaak zo dat we het meest felle zonlicht graag buiten willen laten en dat we niet al het licht dat van buiten komt willen blokkeren.


Luxaflex® Duette® Shades is hier zeer geschikt voor. Met Luxaflex® Duette® Shades in een semitransparante uitvoering biedt u uzelf de mogelijkheid om het licht binnen te laten, zonder dat men naar binnen kan kijken. Luxaflex® geeft standaard 5 jaar garantie op deze bijzondere shades.

Duette shades


De standaarduitvoering van Luxaflex® Duette® Shades kunt u van boven naar beneden bewegen. Wilt u de shades voor uw slaapkamer gebruiken? Dan kunt u ook voor een totaal verduisterende uitvoering kiezen.


Allerlei opties maken het mogelijk om de Luxaflex® Duette® Shades naar uw wensen aan te passen. Zo is de Luxaflex® Duette® Shades ook verkrijgbaar voor kleine ramen, grote ramen en zeer grote ramen.
Open de Luxaflex Duette Shades brochure (pdf)

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
ACTIES

Inloggen

Wachtwoord vergeten?