Op zoek naar deskundig interieuradvies van een binnenhuisadviseur?
Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres!Onze ervaren binnenhuisadviseurs helpen u graag met de inrichting van uw woning


Of het nu gaat om enkel nieuwe gordijnen of een vloer, of een totale inrichting


Binnenhuisadviseurs

In de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard, dichtbij Den Haag, vindt u alles voor uw woninginrichting onder een dak.
Laat u door onze binnenhuisadviseur adviseren over hoe deze in uw woning te combineren. Onze woonwinkel is uiterst overzichtelijk ingericht, zodat onze collectie goed aangeboden kan worden.
Binnenhuisadviseurs

Bij Woonmode vindt u o.a.:


- Tapijt
- Vinyl
- Laminaat
- Houten vloeren
- Karpetten
- Gordijnen
- Zonwering
- Raamdecoratie - Behang


De binnenhuisadviseur geeft adviezen en tips over het maken van mooie combinaties en helpt u met het in vervulling laten gaan van speciale woonwensen.

Persoonlijk advies is onze kracht


Naast onze ruim ingerichte woonwinkel, onze mooie en uitgebreide collectie, ligt onze kracht in het persoonlijke advies van onze binnenhuisadviseurs.


Bij Woonmode werken enkel mensen met passie voor het vak. Mensen met gevoel voor kleur, combinaties en uiteraard verstand van zaken. Bij Woonmode is de klant nog koning, en dat merkt u direct als u onze woonwinkel bezoekt. Met enthousiasme en deskundigheid adviseren wij u graag, om van uw huis een sfeervol thuis te maken.

Eigen deskundigen


Onze eigen stoffeerders, parketteurs, zonweringmonteurs en maatnemers voor u klaar voor de vakkundige verwerking van alle materialen.


Neemt u contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak in onze woonwinkel, of bij u thuis. Dit kan telefonisch via 070-3960610

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken