Blend is één van Europa's grootste shutter fabrikanten
Ontdek de collectie en heel veel voorbeelden in onze woonwinkelBlend


Blend® shutters zijn sfeervol en passen in elk interieur. Shutters, ook wel houten binnenluiken genoemd, zijn elegant, van uitstekende kwaliteit en bieden voor vrijwel elke situatie een passende oplossing. Deze raamdecoratie biedt een meerwaarde voor ieders levensvreugde.


Kwaliteit en elegant


Blend® shutters zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan prachtige kleuren. Kies voor natuurlijke tinten, met een nerfstructuur, trendy kleuren, hoogglans of een elegante uitstraling. Omdat alle shutters met de hand worden gespoten, kunt u er zeker van zijn dat uw raamdecoratie uw interieur perfect zal aanvullen. Kortom, maak van uw shutter een echte eyecatcher.


Blend

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken