Welkom in de wereld van vloeren
De beste PVC vloeren


100% waterdicht | Duurzame klik-verbinding | Sterke toplaag | Super stabiel


Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste vloer voor u!


Bodiax vloeren


Zoekt u een vloer die voor elke ruimte geschikt is en ook nog van topkwaliteit dan heeft u met Bodiax een uitstekende keuze gemaakt! U vindt onze vloeren in woonkamers, keukens, badkamers, winkels, kantoren, gezondheidsinstellingen, enz., kortom een Bodiax vloer voelt zich overal thuis.


Water bestendig


De Hydro-Core-collectie is gemaakt op een speciale Hydro-Core-plaat die uw vloer 100% waterdicht maakt. De Hydro-Core collectie is speciaal gemaakt met een reliëf boomstam, waardoor deze vloer niet alleen een voelbare houtstructuur heeft, maar deze structuur ook precies de structuur van de vloer volgt (dan is er een knoop te voelen).


Afspraak maken voor vrijblijvend adviesgesprek?


Wil je een afspraak maken voor deskundig advies door één van onze specialisten? Vul dan onderstaand formulier in. Ook wanneer je wilt dat we eerst bij je thuis of op kantoor langskomen is dit mogelijk.


  Aanhef:


  Ik wil een afspraak voor:


  Voorkeur datum en tijd:
  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail  Let op onze openingstijden!

  Ontdek onze woonwinkel  Dealer van alle bekende merken


  Woonmode staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Zo vindt u bij Woonmode de complete tapijtcollecties van toonaangevende fabrikanten en merken, zoals Parade, Bonaparte, Desso, Tretford, Interfloor, Ambiant en Yunieq.


  Daarnaast bieden wij ook tapijten van exclusieve fabrikanten, zoals Nouwens-Bogaers en The Wool Studio. Deze fabrikanten maken de mooiste 100% wollen tapijtkwaliteiten, geschikt voor woningen én projecten.
  Ook vindt u bij Woonmode een superscherp geprijsde budgetcollectie, zodat u beslist binnen ieder budget kunt slagen bij Woonmode!

  Woonmode, uw bezoek zéker waard!


  Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze grote en inspirerende woonwinkel in Rijswijk. Hier kunt u onze complete collecties bekijken en kunnen wij u goed adviseren over de vele mogelijkheden.


  Indien gewenst kunt u ook een afspraak met ons maken, zodat u ervan verzekerd bent dat u direct geholpen kan worden door één van onze binnenhuisadviseurs. Stuur hiervoor een email naar rijswijk@woonmode.nl of klik hier voor ons contactformulier.
  Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 070-3960610.

  Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken