Bij Woonmode vind je de complete tapijtcollectie van Bonaparte
Kwaliteit staat voorop bij dit bekende nederlandse tapijtmerk


Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom

Klik hier voor het maken van een afspraak


Bonaparte


Het Bonaparte merk vloerkleed kenmerkt zich door klasse, luxe en een rijke uitstraling. Het tapijt in deze categorie is altijd goed, altijd kleurrijk en er is altijd een type dat past bij uw woonwensen. Het Bonaparte vloerkleed kan ook als vloerkleed op maat gemaakt worden. In tegenstelling tot al zijn soortgelijke, is het Bonaparte Vintage vloerkleed een echte aandachttrekker. Dit vloerkleed heeft een retro look en is een gedurfde keuze.


Tapijtcollecties


De tapijtcollecties Parade en Bonaparte zijn verkrijgbaar in eigentijdse kleuren, patronen, texturen en kunnen perfect worden gecombineerd met de inrichting van verschillende delen van uw huis. Bent u op zoek naar een tapijt voor een project zoals scholen, kantoren, hotels of zorginstellingen? Dan bent u ook hier op de goede plaats.


Bonaparte

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken