zie de grote collectie bij Woonmode
Handgemaakt en High-end uitstralingBrinker


Het kenmerk van deze collectie zijn de hoogwaardige, handgeweven vloerkleden. Het is een in het oog springende en betaalbare collectie die wordt gekenmerkt door een rijke, hoogwaardige uitstraling. Een huiselijke gevoel en een goede sfeer in huis met het vloerkleed als hoofdrolspeler. Een vloerkleed kan een beslissende factor zijn of juist de finishing touch. Een vloerkleed zorgt in ieder geval voor een mooie warme harmonie in de ruimte.


Kwaliteit product


We zijn ervan overtuigd dat u lang plezier zult hebben van uw vloerkleed. Ons team van ervaren ontwerpers en gespecialiseerde wevers van over de hele wereld streven continu naar verbluffende eindproducten.


Brinker

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken