De Drie Hofdames in Rijswijk - Woonmode Rijswijk

Partner nieuwbouwproject De Drie Hofdames in RijswijkMogen wij ons even voorstellen? Woonmode is een écht familiebedrijf en al sinds 1985 specialist in complete woninginrichting. Inmiddels is Woonmode uitgegroeid tot de grootste woonwinkel van de regio Haaglanden en het Westland. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek, zodat u een goede indruk kunt krijgen van wat Woonmode voor u zou kunnen betekenen.
De inspirerende woonwinkel van Woonmode bevindt zich in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk, op ca 5 minuten rijden van uw nieuwe woning in Rijswijk. Hier vindt u een zeer grote collectie in o.a. pvc-vloeren, laminaat, parket, tapijt, vinyl en marmoleum. Daarnaast bieden wij de grootste collectie gordijnen, raamdecoratie en binnenzonwering van de regio Haaglanden.
Maar ook voor producten als behang, renovlies, karpetten/ vloerkleden, boxsprings en buitenzonwering bent u bij Woonmode aan het juiste adres.

Deskundig advies, service, a-merken én scherpe prijzen!Woonmode is u graag van dienst voor de inrichting van uw nieuwe woning in De Drie Hofdames in Rijswijk. Vanuit onze unieke woonwinkel helpen onze enthousiaste binnenhuisadviseurs u graag met het creëren van een sfeervolle inrichting en de keuze voor de juiste producten die passen bij úw wensen.
Wij zijn erkend dealer van alle gerenommeerde merken en fabrikanten, zoals Luxaflex, Eijffinger, De Ploeg, Quick Step, Desso, Tarkett, Coretec e.v.a.. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden met een scherp geprijsde home collectie, zodat u binnen vrijwel ieder budget kunt slagen bij Woonmode.
Bij Woonmode werken vakmensen met passie voor ons vak. Dit geldt zowel voor onze mensen in de woonwinkel, maar ook voor onze eigen professionele vloerenleggers, stoffeerders en monteurs. Hierdoor bent u bij Woonmode verzekerd bent van 'ouderwets' vakwerk. Daarbij is Woonmode een CBW erkende woninginrichter. Een extra waarborg voor kwaliteit, goede service en uitstekende garantiebepalingen.

Speciale projectkorting voor bewoners van De Drie Hofdames in RijswijkWanneer u gaat wonen in nieuwbouwproject De Drie Hofdames in Rijswijk, dan profiteert u bij Woonmode, naast ons advies, onze service en vakwerk van een zéér scherpe projectkorting op onze collectie...
Zo ontvangt u bij Woonmode maar liefst 15% korting op onze complete collectie vloeren, gordijnen, raamdecoratie, zonwering, behang, karpetten en boxsprings.*
Daarbij bieden wij u de laagste-prijs-garantie op alle collecties van alle a-merken. Zo bnet u verzekerd van de kwaliteit en service van Woonmode én de scherpste prijzen.
* vraag naar onze voorwaarden

Nog meer voordeel bij WoonmodeNaast de speciale projectkorting, ontvangt u bij Woonmode meer extra voordelen, zoals:

Gratis deskundig interieuradvies in onze woonwinkel óf bij u thuis
Gratis stalenuitleen
Gratis inmeten
Gratis vakkundig stofferen van tapijt in kamers
Gratis vakkundig leggen van vinyl in kamers
Gratis maken van gordijnen, inbetweens en vitrages door ons eigen atelier
Gratis meten en montage van (binnen)zonwering en raamdecoratie
Wilt u ons gratis inspiratiepakket ontvangen? Stuur ons dan een email naar info@woonmode.nl met uw naam en adresgegevens. U ontvangt dan binnen een week ons pakket met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.
 

Woonmode-Woninginrichting De grootste woningspeciaalzaak van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag*
-
12:00 - 17:30 u
09:30 - 17:30 u
09:30 - 17:30 u
09:30 - 17:30 u
09:30 - 17:30 u
09:30 - 17:30 u
12:00 - 17:00 u
* eerste en laatste zondag vd maand

WOONMODE SHOWROOM
Winkelcentrum In de Bogaard
Bogaardplein 6
2284 DM Rijswijk (ZH)

Telefoon: 070 - 3960610
Fax: 070 - 3946906
Email: info@woonmode.nl
NIEUWSBRIEF


SOCIAL MEDIA