Zonwering maakt het mogelijk om ongewenst licht buiten uw ruimtes te houden
Wij werken met kwalitatieve merken als Luxaflex, Verosol en BeceOp het gebied van elektrische zonwering is er van alles mogelijk


Denk aan elektrische rolgordijnen, elektrische rolluiken en elektrische screens


Elektrische zonwering

Woonmode laat u graag zien welke mogelijkheden er zijn. Merken als Verosol, Somfy en Luxaflex zijn dan ook breed binnen onze woonwinkel vertegenwoordigd.
Zo kunt u direct ervaren hoe elektrische zonwering in de praktijk werkt.
Elektrische zonwering

Elektrische zonwering en Somfy


Wanneer u naar elektrische zonwering zoekt komt u al snel bij Somfy terecht. Bij Woonmode weten wij precies wat er met elektrische zonwering van Somfy mogelijk is.


Ook kunnen wij u door middel van onze demowand laten zien hoe de elektrische producten van Somfy worden aangesloten. Bij Woonmode kunnen wij laten zien op welke manier u met uw iPhone en iPad systemen kunt bedienen. Via de gratis Somfy app is al uw zonwering op een eenvoudige manier te controleren.

Verosol Studio


Bij Woonmode vindt u de eerste Verosol Zonweringsstudio van Nederland. U kunt daar zien hoe de producten van Verosol werken. Denk aan plissé gordijnen, duettes, rolgordijnen, lamellen, paneelgordijnen en andere varianten van zonwering.


De producten zijn op een unieke wijze gefabriceerd en kunnen de zon effectief uit ruimtes weren. Ook kunt u in de Verosol Zonweringsstudio zien hoe de elektrische zonwering van dit merk precies werkt.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken