Ruim assortiment Eijffinger gordijnen of behang
Woonmode in Rijswijk is erkend dealer van EijffingerEijffinger is het meest toonaangevende merk op het gebied van gordijnen en behang


Bij Woonmode worden uw gordijnen vakkundig ingemeten en gratis op maat gemaaktGordijnen en behang zijn misschien wel de grootste blikvangers in uw woning. Met de juiste combinatie kunt u de sfeer van uw woonkamer of slaapkamer volledig naar uw hand zetten.
Voor de meeste mensen is dit zo makkelijk nog niet. Woonmode in Rijswijk helpt u graag op weg. Als hoofddealer van Eijffinger hebben we goed overzicht over het hele pallet aan mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met het maken van sfeervolle combinaties.
Gordijnen Eijffinger

Scherpe prijs


Eijffinger is met haar vernieuwende behang en gordijnen niet alleen maar een trendzetter. Het innovatieve bedrijf blinkt ook uit in duurzame kwaliteit.


Duur? Welnee, sfeervol wonen is een kwestie van smaak, niet van geld. Bij uw bezoek aan Woonmode zult u verrast zijn over de scherpe prijs/kwaliteitsverhouding.

Over Woonmode


Woonmode in Rijswijk is de grootste specialist in complete woninginrichting van de regio Den Haag. In onze Woonmode Megastore vindt u op 1200 m2 de nieuwste trends en collecties op het gebied van woninginrichting.


U krijgt van ons de persoonlijke service die u mag verwachten van een familiebedrijf. Woonmode, al 25 jaar uw bezoek zeker waard!

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken