INTERFLOOR TAPIJT VINYL PROJECT
innovatief en trendbepalend


Bekijk onze uitgebreide collectie tapijt en vinyl, geschikt voor wonen en project


Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste vloer voor u!


Interfloor al jarenlang toonaangevend


Interfloor staat al vele jaren bekend om duurzame collectie tapijt en vinyl, voor particulair en project. Met meer dan 500 mogelijkheden bovendien een zeer complete collectie. Interfloor staat voor innovatie, zoals SDN-garens in een groot deel van de tapijt collectie.


SDN is een duurzaam garen dat tot de kern gekleurd is waardoor deze niet/nauwelijks kan verkleuren, zelfs niet wanneer bijvoorbeeld bleek of chloor in aanraking komt met de vloerbedekking. Dit resulteert in onder andere een zeer onderhoudsvriendelijke vloerbedekking.

Marktleider in PVC op 400cm breed


Interfloor is in heel veel landen marktleider op het gebied van vinylvloeren. Wat veel mensen niet weten is dat deze vinylvloeren voor 95% gelijk zijn aan de populaire PVC-stroken.
Het voordeel van de 400cm breed van Interfloor is dat je geen naden hebt in heel veel kamers. Qua sterkte van de toplaag zijn de vinylvloeren van Interfloor gelijkwaardig of zelfs sterker dan een grote deel van de PVC stroken op de markt.


Bezoek de woonwinkel van Woonmode voor de complete collectie van Interfloor en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Afspraak maken voor vrijblijvend adviesgesprek?


Wil je een afspraak maken voor deskundig advies door één van onze Interfloor specialisten? Vul dan onderstaand formulier in. Ook wanneer je wilt dat we eerst bij je thuis of op kantoor langskomen is dit mogelijk.


  Aanhef:


  Ik wil een afspraak voor:


  Voorkeur datum en tijd:
  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail  Let op onze openingstijden!

  Ontdek onze woonwinkel
  Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken