Op zoek naar deskundig interieuradvies van een binnenhuisadviseur?
Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres!


Onze ervaren binnenhuisadviseurs helpen u graag met de inrichting van uw woning


Of het nu gaat om enkel nieuwe gordijnen of een vloer, of een totale inrichting


Interieuradvies

In de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard, dichtbij Den Haag, vindt u alles voor uw woninginrichting onder een dak.
Laat u door onze binnenhuisadviseur adviseren over hoe deze in uw woning te combineren. Onze woonwinkel is uiterst overzichtelijk ingericht, zodat onze collectie goed aangeboden kan worden.
Interieuradvies

Woonmode is gespecialiseerd in:


- PVC vloeren (verlijmd en klik)
- Laminaat
- Houten vloeren
- Tapijt
- Vinyl
- Linoleum/ Marmoleum
- Gordijnen, inbetweens, transparantstoffen
- Raambekleding, binnenzonwering, horren
- Buitenzonwering (o.a. knikarmschermen, screens, rolluiken)
- Behang, Renovlies, sauzen, schilderwerk
- Karpetten/ vloerkleden
- Kasten-op-maat
- Boxsprings en matrassenPersoonlijk advies en goede service is onze kracht


Naast onze grote en complete woonwinkel, onze mooie en uitgebreide collectie, ligt onze kracht in het persoonlijke advies en goede service van onze binnenhuisadviseurs.


Bij Woonmode werken mensen met veel kennis over onze producten en collecties. Mensen met passie voor het vak, met gevoel voor kleur en het maken van mooie combinaties. Met enthousiasme en deskundigheid adviseren wij u graag, om van uw huis een sfeervol thuis te maken binnen úw budget. Omdat wij graag voldoende tijd voor u willen vrijmaken, verzoeken wij u vriendelijk om via onderstaand afsprakenformulier een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze binnenhuisadviseurs. Uiteraard bent u ook altijd welkom wanneer u Woonmode spontaan wilt bezoeken.

  Aanhef:


  Ik wil een afspraak voor:


  Voorkeur datum en tijd:
  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail  Woonmode werkt met vakmensen


  Bij Woonmode vindt u schitterende vloeren, raambekleding en veel meer. Al deze mooie producten moeten uiteraard goed ingemeten, gemaakt én geplaatst worden. Dáárom werkt Woonmode met eigen vakmensen. Van maatnemers tot technische adviseurs. Van stoffeerders en vloerenleggers tot zonweringmonteurs en behangers.


  Samen met onze vakmensen staan wij garant voor vakwerk en een prachtig resultaat voor ú. Door al sinds 1985 te focussen op het bieden van een deskundig advies, goede service en vakwerk voor scherpe prijzen, zijn wij trots op de vele positieve reviews en beoordelingen door vele duizenden klanten.
  Kijk anders eens op bijvoorbeeld Klantenvertellen

  Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken