Interieuradvies - Woonmode is dé specialist op het gebied van complete woninginrichting

Op zoek naar deskundig interieuradvies van een binnenhuisadviseur?
Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres!


Onze ervaren binnenhuisadviseurs helpen u graag met de inrichting van uw woning


Of het nu gaat om enkel nieuwe gordijnen of een vloer, of een totale inrichting


Interieuradvies

In de woonwinkel van Woonmode, gevestigd in winkelcentrum In de Bogaard, dichtbij Den Haag, vindt u alles voor uw woninginrichting onder een dak.
Laat u door onze binnenhuisadviseur adviseren over hoe deze in uw woning te combineren. Onze woonwinkel is uiterst overzichtelijk ingericht, zodat onze collectie goed aangeboden kan worden.
Interieuradvies

Woonmode is gespecialiseerd in onder andere


- PVC vloeren (verlijmd en klik)
- Laminaat
- Houten vloeren
- Tapijt
- Vinyl
- Linoleum
- Gordijnen
- Raambekleding
- Binnenzonwering
- Buitenzonwering
- Behang & Renovlies
- Karpetten
- Boxsprings & Matrassen


De binnenhuisadviseur geeft adviezen en tips over het maken van mooie combinaties en helpt u met het in vervulling laten gaan van speciale woonwensen.

Persoonlijk advies is onze kracht


Naast onze ruim ingerichte woonwinkel, onze mooie en uitgebreide collectie, ligt onze kracht in het persoonlijke advies van onze binnenhuisadviseurs.


Bij Woonmode werken enkel mensen met passie voor het vak. Mensen met gevoel voor kleur, combinaties en uiteraard verstand van zaken. Bij Woonmode is de klant nog koning, en dat merkt u direct als u onze woonwinkel bezoekt. Met enthousiasme en deskundigheid adviseren wij u graag, om van uw huis een sfeervol thuis te maken.
Open de Luxaflex inspiratie brochure (pdf)

Woonmode werkt met vakmensen


Bij Woonmode vindt u schitterende vloeren, raambekleding en veel meer. Al deze mooie producten moeten uiteraard goed ingemeten, gemaakt én geplaatst worden. Dáárom werkt Woonmode met eigen vakmensen. Van maatnemers tot technische adviseurs. Van stoffeerders en vloerenleggers tot zonweringmonteurs en behangers.


Samen met onze vakmensen staan wij garant voor vakwerk en een prachtig resultaat voor ú. Door al sinds 1985 te focussen op het bieden van een deskundig advies, goede service en vakwerk voor scherpe prijzen, zijn wij trots op de vele positieve reviews en beoordelingen door vele duizenden klanten.
Kijk anders eens op bijvoorbeeld Klantenvertellen

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken
ACTIES

Inloggen

Wachtwoord vergeten?