Bekijk de exclusieve Mart Visser collectie nu bij Woonmode
Heel veel mooie stoffen met de signature van Nederlands beste ontwerperMaak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom

Klik hier voor het maken van een afspraakNieuwe Mart Visser gordijnencollectie!


Ontdek de nieuwste collectie gordijnen, inbetweenstoffen en transparantstoffen van Mart Visser nú bij Woonmode.
Deze eigentijdse en stoere stoffencollectie met de beroemde signatuur van één van Nederlands beste ontwerpers is een echte sfeermaker voor iedere woning.

Laat u inspireren door de mooie stoffen, kleuren en patronen.
Onze deskundige adviseurs helpen graag mee om mooie combinaties te maken met deze prachtige nieuwe collectie zodat u optimaal kunt genieten van prachtige gordijnen.


Gordijnen


De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties.


Mart Visser


Mart Visser: "De mix en match trend in de mode heb ik toegepast bij de samenstelling van de gordijncollectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Ook zijn er poedertinten in zowel rose als grijs/blauw tonen. Dat de gehele collectie 'groen' geproduceerd is volgens hoogstaande normen en waarden, maakt me heel trots."


Mart Visser

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken