Moduleo LayRed, de ideale PVC vloer voor renovatie
Een vloer voor elk ruimte in huis


Luxe PVC vloeren voor elke ruimte


Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste vloer voor u!


Informatie over Moduleo


Moduleo® zet de norm voor toekomstige generaties luxe pvc vloeren. Een duurzame productie levert gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren vloeroplossingen op die zich onderscheiden dankzij unieke designs, comfort en sterke prestaties.


Moduleo pvc vloeren zijn mooie, praktische en duurzame vloeroplossingen die uitblinken op vlak van design, comfort en prestaties.
De pvc planken en pvc tegels in de Moduleo-collecties zijn stuk voor stuk geïnspireerd door de natuur. Ze zijn door ons ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Avelgem, België. Elke Moduleo vloer heeft haarscherpe details en ziet er hyperrealistisch uit.
Door een uniek “embosseringsproces” brengen we de kleinste details van elk houtdesign tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur zie en voel je de diepte van de houtnerven en de knoesten.

Voordelen van Moduleo LayRed


Geluidsabsorberende vloer
De akoestische laag in het midden absorbeert het loopgeluid: geen gekraak of irritante klikgeluiden als je over de vloer stapt.
Onderhoudsvriendelijke en waterdichte toplaag
De beschermende toplaag weert ook vuil en huisstofmijt. Vlekken verwijder je in een mum van tijd. Poetsen met zuiver water is voldoende. Je hebt geen sterke poetsmiddelen nodig. Pvc stoot water af, waardoor een Moduleo LayRed-vloer de ideale vloeroplossing is voor keukenvloeren en badkamervloeren, maar evengoed voor elke andere ruimte in huis.
Uitstekende stabiliteit
Een Moduleo LayRed-vloer heeft een zeer hoge vormstabiliteit. En dat resulteert in minimale krimping en uitzetting onder invloed van veranderingen in temperatuur, vochtigheid of zonlicht.
Betrouwbare kwaliteit
Een Moduleo LayRed-vloer is extreem duurzaam. Daarom geeft Moduleo een levenslange garantie!Moduleo

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken