Exclusive vloeren van topkwaliteit
Montinique vloeren zijn duurzaam en ecologisch gecertificeerd

PVC vloeren


PVC-houtlook of betonlook, visgraat of planken. Een hoogwaardige pvc-vloer is een investering die de klassieke of juist moderne uitstraling van uw woning tientallen jaren zal versterken. Met een pvc-vloer creëert u een realistische simulatie van een houten of betonnen vloer, nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Natuurlijk, het is niet écht hout of beton. Daar staat tegenover dat pvc veel voordelen biedt.


Een pvc-vloer leggen is veel minder bewerkelijk dan het leggen van houten parket of een betonnen tegel- of gietvloer. Het materiaal zelf is lichter en zonder zagen of slijpen makkelijk op maat te maken. Dit betekent: minder stof, minder lawaai en minder afval. Daarnaast heeft een pvc-vloer van Montinique een sterke slijtlaag die bestand is tegen intensief gebruik. PVC is ideaal bij vloerverwarming en is 100% vochtbestendig.

Laminaat


De laminaatcollectie van Montinique bestaat uit vele schitterende vloeren. Met een duurzame klikverbinding, matte en sterke toplaag en prachtige kleuren. Ontdek bijvoorbeeld de unieke en (kraakvrije) visgraatvloeren die door de unieke Unizip-verbinding perfect geplaatst kan worden in iedere ruimte.


Wanneer u bij Woonmode een vloer bestelt heeft u de garantie op jarenlang woonplezier door de combinatie van hoogwaardige vloeren en het vakkundig plaatsen door onze professionele vloerenleggers. Laat u inspireren en adviseren in onze grote woonwinkel in Rijswijk of maak een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis. Via ons contactformulier maakt u eenvoudig een afspraak.

Laat je inspireren door mooie toepassingen
Exclusieve vloeren van topkwaliteit


Hoogwaardig exclusief & Slijtvast: Montinique vloerenWilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken