Alle soorten Novilon vinyl
Op onze showvloeren kunt u de kwaliteiten van Novilon aan den lijve ondervindenVinyl is de laatste jaren sterk in opmars en dit is grotendeels te danken aan Novilon


Novilon heeft het karakter van vinyl naar een opmerkelijk hoog niveau getild


Novilon Vinyl

Dankzij de matte toplaag zijn de houtprints van Novilon vinyl met het blote oog niet meer van echt hout te onderscheiden.
Liever een trendy kleur of een decoratief patroon? Met Novilon vinyl kunt u alle kanten op.
Novilon Vinyl

Handige eigenschappen


Novilon vinyl is niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk, duurzaam en comfortabel. Het is warmer aan de voeten dan laminaat en kent een veel zachtere akoestiek.


Novilon vinyl laat zich perfect combineren met vloerverwarming of –koeling, omdat het, in tegenstelling tot laminaat, warmte uitstekend geleidt.

Verbazing


Woonmode in Rijswijk heeft het grootste assortiment Novilon vinyl van Zuid Holland. Op onze showvloeren kunt u de kwaliteiten van Novilon aan den lijve ondervinden. Vooral bij de houtprints is het verbazing troef.


“Niet voor te stellen dat dit vinyl is!”, is de meest gehoorde reactie. Woonmode nodigt u van harte uit om het zelf te ervaren. Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Laat je inspireren door mooie toepassingenWoonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken