Partners en samenwerkingen
Exclusief voordeel bij WoonmodeOm u klant nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij een aantal partner samenwerkingen


Profiteer van exclusieve voordelen bij Woonmode


Partners

Onderstaand vindt u de verschillende bedrijven en organisaties met wie Woonmode momenteel mee samenwerkt. Daarnaast werkt Woonmode ook samen met diverse nieuwbouwprojecten in de regio Den Haag.
Klik hier voor meer informatie over de samenwerkingen met nieuwbouwprojecten.
Partners

EPO (European Patent Office)


Reeds vele jaren is Woonmode partner van EPO. Woonmode verzorgt veelvuldig de inrichting van woningen van medewerkers van het European Patent Office.


Medewerkers van EPO profiteren bij Woonmode van speciale kortingen en extra service. Bent u medewerker van EPO en bent u benieuwd naar de voordelen die voor u gelden? Stuurt u ons een email naar info@woonmode.nl met uw gegevens en wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze grote woonwinkel/ showroom in Rijswijk.

Pro Senectute Waalsdorp Den Haag


Reeds vele jaren is Woonmode partner van Pro Senectute Waalsdorp Den Haag. Woonmode verzorgt veelvuldig de inrichting van woningen van bewoners van Pro Senectute. Door onze samenwerking met Pro Senectute profiteert u bij Woonmode van speciale kortingen en extra service.


Bent u bewoner van Pro Senectute Waalsdorp Den Haag, of gaat u hier wonen? Brengt u dan een bezoek aan onze grote woonwinkel in Rijswijk, of maak een afspraak op telefoonnummer 070-3960610 of per email info@woonmode.nl.

Diverse nieuwbouwprojecten uit de regio


Woonmode is partner van meerdere nieuwbouwprojecten in de regio Den Haag. Klik hier voor alle actuele afspraken.


Welkom bij Woonmode. Hier vindt u op meer dan 1200m2 alles voor de inrichting van uw woning of kamer. Van alle mogelijke vloeren, als tapijt, vinyl, laminaat, pvc, maroleum en parket tot de grootste collectie in gordijnen, vitrages, behang en zonwering. Maar ook voor uw boxspring, matras en seniorledikant bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Laat u adviseren door onze vriendelijke en deskundige medewerkers en profiteer van uw speciale voordelen bij Woonmode!

Medewerkers van Shell Rijswijk


Reeds vele jaren is Woonmode partner van Shell Rijswijk. Woonmode verzorgt veelvuldig de inrichting van woningen van medewerkers Shell.


Medewerkers van Shell profiteren bij Woonmode van speciale kortingen en extra service. Bent u medewerker van Shell en bent u benieuwd naar de voordelen die voor u gelden? Stuurt u ons een email naar info@woonmode.nl met uw gegevens en wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze grote woonwinkel/ showroom in Rijswijk. Maar ook voor uw boxspring, matras en seniorledikant bent u bij Woonmode aan het juiste adres. Laat u adviseren door onze vriendelijke en deskundige medewerkers!

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken