De voordelen van onze professionele vakmensen
Ons team staat garant voor vakwerk, goede service & een schitterend resultaat

Woonmode onderscheidt zich als sinds 1985 met kwaliteit én scherpe prijzen


Bij Woonmode vindt u schitterende vloeren, raambekleding, behang en veel meer


Al deze mooie producten moeten uiteraard goed ingemeten, gemaakt én geplaatst worden


Professionele vakmensen

Dáárom werkt Woonmode met eigen vakmensen. Van maatnemers tot technische adviseurs. Van stoffeerders en vloerenleggers tot zonweringmonteurs en behangers.
Veel van onze mensen werken vaak al vele jaren voor Woonmode, sommigen zelfs al meer dan 36 jaar! Maar ook leiden wij jonge mensen op die na hun opleiding stoffeerder/ parketteur/ monteur zich graag willen doorontwikkelen tot échte vakmensen. Daarnaast werken wij samen met een select aantal gespecialiseerde partners, zoals elektriciens, stukadoors en schilders, omdat veel van onze klanten het prettig vinden om bij het inrichten van een nieuwe woning óf grote verbouwing veel in één hand te houden.
Met de totaalservice van Woonmode werkt u samen met één partij, dat ten gunste komt van zaken als communicatie, planning en totaalprijs.
Professionele vakmensen

De garantie op een schitterend resultaat


Samen met ons team staan wij garant voor vakwerk en een prachtig resultaat voor ú. Wij ontzorgen u door u van A tot Z te helpen, mee te denken en te ondersteunen. Hierin gaan wij verder dan veel collega’s in de markt.


Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe vloer, maar ziet u op tegen het verplaatsen van uw meubels en het verwijderen en afvoeren van uw oude vloer? Geen probleem bij Woonmode! Onze mensen nemen deze werkzaamheden volledig voor u uit handen, zodat u vaak al binnen één dag kunt genieten van uw mooie nieuwe vloer 😊

Oog voor detail


In ons werk gaat het vaak om details. Zoals het exact inmeten en monteren van raambekleding of het in verstek zagen van hoge plinten. Hier gaat het veelal om millimeters. Of bij het egaliseren van dekvloeren, iets dat onze mensen dagelijks doen wanneer we voor onze klanten een PVC vloer gaan verlijmen.


Wij geven onze vakmensen de tijd en de juiste professionele gereedschappen om tot een mooi resultaat te kunnen komen. Wij combineren dit vakmanschap met scherpe prijzen voor de kwaliteit die wij leveren.

Quick Step Master Installer & COREtec Dealer van het jaar


Het professioneel plaatsen van een vloer is een vak. Onze mensen hebben hun diploma’s en certificaten, zodat u verzekerd bent van vakwerk.


Daarbij bieden merken als Quick Step, COREtec, Tarkett en vele anderen grote fabrikanten van vloeren u de volledige productgaranties wanneer de vloer is geplaatst door de vakmensen van Woonmode. Zo zijn de parketteurs van Woonmode gecertificeerd als Quick Step Master Installer. (meer informatie klik hier).
Daarbij is Woonmode recent verkozen tot ‘Beste COREtec Specialist van Nederland’, een heel mooie kroon op ons werk.

Vele duizenden tevreden klanten gingen u voor


Door al sinds 1985 te focussen op het bieden van een deskundig advies, goede service en vakwerk voor scherpe prijzen, zijn wij trots op de vele positieve reviews en beoordelingen door vele duizenden klanten.


Kijk anders eens op bijvoorbeeld Klantenvertellen

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken