Vloerbedekking en totaalinrichting van projecten
Profiteer van de service en kwaliteit van Woonmode


Wij verzorgen al 24 jaar project vloerbedekking voor zowel particulieren als bedrijven


Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie en deskundig advies. Wij zijn in staat binnen ieder gewenst budget te werken.


Onze ruime en moderne showroom is gevestigd in Rijswijk, dichtbij Delft en Den Haag. Hier vindt u op 1200m² alles op het gebied van vloeren als tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat en parket.

Assortiment


Woonmode is dealer van alle grote merken op het gebied van project vloerbedekking. Ons assortiment bestaat uit:


- Tapijt/ Tapijttegels
- Laminaat/ Houten vloeren
- Vinyl/ Marmoleum
- Karpetten (op ieder gewenst formaat)

Overige diensten


Naast het leveren en installeren van bovenstaande vloeren, kunnen wij u ook van dienst zijn voor:


Interieuradvies voor uw totaalinrichting, egaliseren van vloeren en het leveren en installeren van gordijnen, zonwering en behang

Ook voor nieuwbouwprojecten


Wij zijn ook uw beste partner voor nieuwbouw projecten, het inrichten van modelwoningen en appartementen voor bijvoorbeeld expats.


Bij Woonmode bent u verzekerd van een betrouwbare partner die reeds vele jaren gespecialiseerd is in project stoffering. Wij hebben al vele jaren ervaring in het installeren van project vloerbedekking voor hotels, restaurants, ziekenhuizen, kantoren et cetera.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken