De grootste collectie verlijmde PVC vloeren van de regio Den Haag

Kwaliteit en vakwerk voor een scherpe prijs

Verlijmde PVC vloeren zijn heel mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Daarbij zijn PVC vloeren ideaal bij vloerverwarming, omdat PVC de warmte zeer goed geleidt

Bij Woonmode vind je de grootste vloerencollectie van de regio Den Haag. Al sinds 1985 zijn wij specialist in o.a. verlijmde PVC vloeren. Bij Woonmode vind je de complete collecties van alle A-merken. In onze woonwinkel helpen onze vloerspecialisten je graag bij het vinden van je mooiste vloer. 

Bij een verlijmde PVC vloer is het vakkundig egaliseren van groot belang. Woonmode werkt enkel met A-kwaliteit egaline en lijm. Daarbij werkt Woonmode enkel met eigen goede vakmensen die garant staan voor een schitterend resultaat. Breng daarom een bezoek aan Woonmode, de grootste complete woninginrichter van de regio Den Haag.

PVC Verlijmd

U bent van harte welkom in onze winkel

Kom spontaan langs of maak via ons contactformulier eenvoudig een afspraak voor een adviesgesprek of voor advies-aan-huis. Ook kunt u ons telefonisch contacten via 070-3960610.

Afspraak maken?

Vult u s.v.p. onderstaand formulier voor een afspraak en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Aanhef:


  Ik wil een afspraak voor:


  Voorkeur datum en tijd:
  Informeer mij per telefoonInformeer mij per e-mail


  Bij Woonmode vindt u een complete collectie mooie en duurzame PVC vloeren van 's werelds beste merken, zodat de kwaliteit van de vloer is gewaarborgd.

  Echter, zeker bij PVC vloeren is de manier van verwerken minstens zo belangrijk. Daarom werkt Woonmode al sinds 1985 met eigen vakmensen voor de plaatsing van de vloeren en hebben wij bewust gekozen voor betrouwbare leveranciers van onze egaline en lijm.

  Juist deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Woonmode is uitgegroeid tot de toonaangevende woninginrichter op het gebied van PVC vloeren.

  PVC Verlijmd

  Verlijmde PVC vloeren of PVC click?

  Woonmode biedt een grote collectie in verlijmde PVC vloeren (glue down) en PVC click vloeren. Het is afhankelijk welk type PVC vloer het beste bij u past.

  In nieuwbouwwoningen werken wij veelal met PVC vloeren die volledig verlijmd worden. Dit betekent dat de dekvloer is volledig geëgaliseerd en geschuurd moet worden, voordat de PVC-vloer geplaatst kan worden.

  In bestaande woonsituaties wordt er voornamelijk met PVC vloeren met een klikverbinding gewerkt, omdat de vloer dan niet geëgaliseerd hoeft te worden, maar direct geplaatst kan worden op de dekvloer of bestaande vloer. Soms kan het noodzakelijk zijn dat er een aparte ondervloer moet worden geplaatst.

  Afwerking van uw PVC vloer

  Ook voor een mooie afwerking van uw PVC vloer is Woonmode u graag van dienst!

  Tegenwoordig zijn mooie MDF plinten de trend om een vloer af te werken. Wij bieden een grote keuze in hoogtes, diktes, wijze van afwerking en kwaliteiten waar onze binnenhuisadviseurs u graag meer over vertellen in onze showroom. Wilt u geen plint? Dan kunnen wij uw PVC vloer ook netjes afkitten, zodat de vloer ook aan de randen waterbestendig is.

  Bezoek onze woonwinkel

  Een PVC vloer moet je niet online willen kopen. Daarom is onze website ook niet bedoeld om een vloer op te bestellen. Wij vinden dat u een vloer 'in het echt' moet kunnen zien en ervaren, voordat u de juiste keuze kunt maken.

  Daarbij kunnen onze specialisten u wijzen op veel zaken waar u in eerste instantie niet aan denkt. Zo zijn er namelijk veel verschillen in kwaliteit, materiaal en afwerking dat belangrijk is voor u om te weten om überhaupt een vloer te bestellen.

  Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan Woonmode. Hier kunnen wij u goed en deskundig adviseren over de nieuwste collecties, laatste innovaties en trends. Daarbij vindt u in onze showroom alle vloeren op grote stalen, en presenteren wij de nieuwste vloeren ook nog eens op grote showvloeren!


  Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken