Wilt u rolgordijnen op maat laten maken?
Dan bent u bij Woonmode aan het juiste adres
Woonmode is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk


Wij passen rolgordijnen precies op uw wensen en raamwerk aanWoonmode biedt een uitgebreide collectie van diverse merken, kleuren en materiaalsoorten. Voor ieder budget vindt u bij Woonmode rolgordijnen.
Van Luxaflex tot voordelige alternatieven.
Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen en maatwerk


Bij rolgordijnen is de breedtemaat van het raam het belangrijkst. Wanneer u uw raam volledig wilt verduisteren heeft u perfect maatwerk nodig. Als een rolgordijn iets te lang is kan deze namelijk worden ingekort.


Bij Woonmode weten we precies welke breedtemaat u nodig heeft. Op basis daarvan kunnen we u een passend assortiment laten zien. Immers zijn niet alle rolgordijnen geschikt, dit heeft met de systematiek, afmetingen van uw raam en uw eigen eisen te maken.

Woonmode: specialist in rolgordijnen


Woonmode is al sinds 1985 gespecialiseerd in rolgordijnen. Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk om de mogelijkheden van dichtbij te bekijken. Vervolgens kunnen we zoeken naar de juiste systemen, materialen en uw ideale oplossing.


Kom langs tijdens onze openingstijden en laat u vrijblijvend informeren. In onze woonwinkel vindt u inspiratie, de laatste woontrends en naast rolgordijnen alles dat met kwalitatieve wooninrichting te maken heeft.

Zonwering in de regio Den Haag


Komt u uit de regio Den Haag of omgeving? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje in onze showroom te nemen. U kunt daar met eigen ogen zien welke soorten, stijlen, uitvoeringen en mogelijkheden er wat betreft zonwering zijn.


In onze showroom kunt u zich gemakkelijk een beeld vormen en krijgt u een idee hoe uw zonwering er in het echt uit zal zien. Al onze zonwering wordt door ons eigen deskundige team op maat gemaakt en desgewenst bij u thuis opgehangen.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken