Een sprei op maat en naar uw wens
Dat kan bij WoonmodeWij hebben een groot aanbod aan gordijnstoffen welke ook beschikbaar zijn als stof voor een sprei


Samen met u bepalen we het model van de sprei, de afmeting en het stikpatroonOm fit en uitgerust te zijn is uw nachtrust belangrijker dan ooit. Als het om boxsprings, ledikanten, matrassen, hoofdkussens en dekbedden gaat kunt u allerlei kanten op.
Wij informeren u vrijblijvend op het gebied van de laatste ontwikkelingen en laten u zien welk materiaal het best past. Woonmode is erkend dealer van de populaire A-merken waar u waarschijnlijk al mee bekend bent. In onze woonwinkel kunnen wij u van vrijblijvend advies voorzien. Alles om uw nachtrust en comfort te verbeteren.
Spreien

Boxsprings, ledikanten en matrassen


Op de vernieuwde beddenafdeling van Woonmode vindt u een uitgebreide collectie aan boxsprings, seniorledikanten en matrassen van vooraanstaande fabrikanten.


Om aan uw specifieke wensen te voldoen adviseren wij u graag persoonlijk. Op deze manier kunnen wij aan uw specifieke wensen tegemoet komen en u precies laten zien wat de verschillende merken u bieden. Wij zijn erkend dealer van merken als Eastborn, Vroomshoop, Avek en Polypreen.

Waarom schaft u een slaapsysteem via Woonmode aan?


Wanneer u geïnteresseerd bent in een slaapsysteem nodigen wij u van harte uit om een bezoek aan onze woonwinkel te brengen. Daar kunt u de verschillende oplossingen direct bekijken. Tevens kunt u in onze woonwinkel terecht voor vloeren, bekleding, tapijten en nog veel meer.


Woonmode biedt u de ideale omgeving om op de hoogte te blijven van de laatste woontrends.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken