Woonmode is de grootste specialist in tapijt van de regio Den Haag
Erkend dealer van alle bekende merken
Tapijt is zachte en comfortabele vloerbedekking


Tapijt is geschikt voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor en trap


Bij Woonmode vindt u tapijt in meer dan duizend verschillende varianten. Wij helpen u graag een keuze te maken uit al deze soorten. Zo wordt kiezen gemakkelijker en laten we u precies het tapijt zien dat bij u past.
Breng een bezoek aan onze woonwinkel in Rijswijk om ons assortiment van dichtbij te bekijken.
Tapijt Den Haag

Grootste collectie tapijt regio Den Haag


Wij zijn er trots op om erkend dealer te zijn van allerlei populaire merken als Parade, Bonaparte, Desso, Tretford, Interfloor, Ambiant en Yunieq. Echter vindt u bij ons ook een betaalbaar alternatief in de vorm van onze Home Collection.


Tapijten van ons eigen merk zijn uitstekend van kwaliteit en scherp geprijsd. Bezoek onze woonwinkel om de verschillen van dichtbij te bekijken.
Bij Woonmode vindt u naast ons gebruikelijke assortiment ook exclusievere tapijten. Denk aan wollen vloerbedekking van de Nederlandse tapijtfabriek Nouwens-Bogaers of unieke soorten als velourstapijt, sisal en katoentapijt.
Tapijt Den Haag

Stofferen en oude vloer verwijderen


Nadat u tapijt heeft gekozen is het tijd om te stofferen. In veel gevallen is dit een arbeidsintensieve klus, een klus die onze vakmensen graag van u overnemen. Indien noodzakelijk kunnen wij uw meubels verplaatsen en uw oude vloer verwijderen.


Wij doen dit in slechts één dag en plaatsen uw meubels ook weer op uw nieuwe tapijt terug. Woonmode doet dit in de regio Den Haag en de rest van Nederland.

Tapijt en Woonmode


Als het om tapijt gaat is Woonmode een absolute specialist. Al sinds 1985 zijn wij bezig met het leveren en stofferen van tapijt.


Wij doen dit altijd vanuit deskundig advies, door maatwerk te leveren en voor iedere prijsklasse. Uniek in de regio Den Haag en de rest van Nederland.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken