Welkom in de wereld van Therdex vloeren
’s Werelds beste en mooiste PVC-vloeren


Het uitgangspunt van de Therdex PVC vloeren is altijd de meest natuurgetrouwe benadering van het gebruikte materiaal.


Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste vloer voor u!


Therdex


Therdex PVC vloeren ontstond in 2009. Juist in de tijd dat PVC vloeren bekendheid begonnen te krijgen. Alle pijlen werden gericht op productontwikkeling met als doel om met Therdex PVC vloeren het verschil te maken. Vloeren die de sfeer van het materiaal voelbaar en zichtbaar overbrengen.


Brede, lange planken was één van de eerste ontwikkelingen bij Therdex PVC vloeren. Ontwikkelingen volgden snel. Zo kwam er een collectie visgraatvloeren; de Herringbone Series.
Van Therdex mag variatie verwacht worden. Niet alleen de Chevron Serie ontstond maar ook een visgraat en brede plank in dezelfde lijn. Kortom: alle mogelijkheden om elke ruimte het juiste karakter te geven.

Therdex PVC vloeren


We kennen de vloeren allemaal als PVC Vloeren. Theoretisch is dit een halve waarheid. De vloer is opgebouwd uit twee ruglagen. Een mengsel van krijt en pvc. De printfilm is een hele belangrijke. Deze bepaalt de uitstraling. Echter niet zonder de afwerkingslagen.


Het geheel wordt vervolgens samengeperst tot een stevige en duurzame vloer. Om deze vervolgens precies af te werken naar formaat, bevelling (gefreesde kanten) en juiste matheid.
De ontwikkeling van bijvoorbeeld een Hongaarse punt vraagt om heel andere disciplines dan een XstraLong plank van 180 cm. Om maar een paar uitersten te noemen.

Therdex de meest vriendelijke PVC vloer


Onze vloerenleggers zijn erkend door Therdex


Therdex

De vloer is een van de meest beeldbepalende factoren in het interieur. Er zijn echter meer factoren van belang voor het maken van de juiste keuze. Met een Therdex PVC Vloer kiest u voor een topproduct. Een topproduct in alle opzichten. Kwaliteit is voor ons een vanzelfsprekende factor. Het milieu is van ons allemaal. Waar ook ter wereld.
Daarom hechten wij waarde aan het testen en keuren van onze producten op alle niveaus. Verplichte labels, maar ook testinstituten die niet verplicht zijn maar wel een weergave zijn van de perfectie in dit opzicht. Belangrijk: Therdex PVC Vloeren zijn voorzien van bio-weekmakers én ftlaatvrij. Dat is een belangrijk punt, voor ons, voor u en vooral voor het milieu.
Therdex

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken