Ontdek de sfeervolle stoffencollectie van Toppoint in onze woonwinkel
Een veelzijdige collectie van duurzame stoffenMaak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom

Klik hier voor het maken van een afspraak


Toppoint


Toppoint biedt een breed scala aan confectiemogelijkheden. De gegolfde confectie zorgt voor een slank maar mooi gegolfd pakket. De eenvoudige achtervouw zorgt voor een gemakkelijke en mooie drapering. De dubbeleretourplooi geeft het een ruime uitstraling. Met een gebroken ring kun je een ruige of landelijke look bereiken.


Gordijnen


Gordijnen kennen de eenvoud van jaloezieën of shutters, maar ze zien er ook stijlvol uit! Maar wat denk je dat gordijnen doen met de akoestiek van je kamer? Gordijnen zijn te zien in alle levensstijlen zoals in een romantisch of klassiek interieur, maar ook in koelere ruimtes zoals een industrieel of modern interieur.


Toppoint

Wilt u ons gratis inspiratie magazine ontvangen?


Vul onderstaand formulier in en ontvang direct in uw mailbox ons leuke inspiratie magazine met informatie over de nieuwste woontrends, onze collecties en onze diensten.    Ja, stuur mij ook de nieuwsbrief    Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken