Staat u op het punt om uw trap te bekleden?
Bij Woonmode kunt u kiezen uit tal van verschillende mogelijkheden
In veel gevallen wordt er voor tapijt gekozen, echter is het ook mogelijk om voor andere materialen te kiezen


Denk aan marmoleum, laminaat, vinyl en ander materiaal dat normaal voor de vloer gebruikt wordt


Denkt u er aan om uw trap met tapijt te bekleden? Bij Woonmode kunt u kiezen uit tal van verschillende soorten tapijten. De variatie aan kleuren, merken en designs is bij Woonmode enorm. U kunt de mogelijkheden in onze showroom komen bekijken of op basis van uw wensen kunnen wij een aantal suggesties doen.
Wij weten precies welke soorten tapijt geschikt zijn voor het bekleden van de trap en wat er zoal mogelijk is. Woonmode levert populaire merken als Parade, Bonaparte, Interfloor, Ambiant, Desso en Nouwens Bogaers.
Trap bekleden

Trap renoveren met laminaat


Heeft u een trap die onderhevig is aan slijtage? Bekleed uw trap met laminaat en laat hem er weer als nieuw uitzien! Laminaat is een nieuwe trend als het om het opknappen van trappen gaat. U kunt zelf aan de slag met het laminaat of dit aan één van onze vakmannen overlaten.


Wanneer u uw trap wilt laten bekleden met laminaat kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Wij leveren in eiken, kersen, beuken, esdoorn en wengé. Woonmode heeft gekozen voor de meest populaire kleuren, het laminaat is daardoor goed te combineren met uw vloer. Om het geheel af te maken kunt u kiezen voor RVS stootborden of stootborden in houtkleur en offwhite.

Trap zelf bekleden of door Woonmode


Staat u op het punt om uw trap te bekleden? Dan kunt u dit zelf doen of overlaten aan een specialist. Wanneer u handig met klussen bent overweegt u het mogelijk zelf te doen. In dat geval voorzien wij u graag van het juist advies!


Wilt u verzekerd zijn van een professioneel resultaat? Dan kunt u het bekleden van uw trap het best aan onze vakmensen overlaten.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken