Meer dan 1.200 verschillende vloerkleden
Tal van verschillende materialen, kleuren, patronen en maten
Een hoogpolig vloerkleed geeft een lekker warm gevoel aan de voeten


U kunt een hoogpolig vloekleed zowel in woonkamer als allerlei andere ruimtes gebruikenDoor de rijke structuur van een hoogpolig tapijt is de structuur zeer effectief tegen de kou. Daarnaast straalt een hoogpolig vloerkleed bepaalde klasse uit en is het heel sfeervol.
Ook als het om hygiëne gaat is een hoogpolig vloerkleed de juiste keuze. Hoogpolige vloerkleden zijn eenvoudig te reinigen en blijven door het juiste onderhoud ook goed schoon. Bij Woonmode vindt u hoogpolige vloerkleden in tal van verschillende varianten. U kunt daardoor eenvoudig vergelijken en gemakkelijker tot de juiste keuze komen.
Vloerkleed hoogpolig

Vloerkleed hoogpolig


Woonmode heeft een enorm assortiment van meer dan 1.200 verschillende vloerkleden. Bij Woonmode vindt u verschillende materialen, kleuren en patronen. Ook als het om de lengte van de vulling gaat zijn er allerlei mogelijkheden.


Wanneer u niet voor een hoogpolig vloerkleed kiest dan kunt u ook voor allerlei kortharige vloerkleden en tussenvarianten kiezen. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de verschillen te bekijken.

300 verschillende vloerkleden op maat


Bij Woonmode is het mogelijk om uw vloerkleed op maat te laten maken met uw favoriete kleur. U kunt kiezen uit meer dan 300 verschillende kleuren. Kom gerust eens langs in onze showroom om een passende kleur voor in de gewenste kamer te vinden.


Wij laten u verschillende kleuren zien en kunnen u allerlei alternatieven aanbieden. Zo weet u zeker dat u combinaties maakt waar u tevreden mee kunt zijn. Laat u inspireren in onze woonwinkel in Rijswijk en kom gerust eens langs.

Woonmode-Woninginrichting De grootste woonwinkel van de regio Den HaagWoonmode-Woninginrichting 1200m2 showroomWoonmode-Woninginrichting Erkend dealer van de populaire merken